«Ένας από τα Κουφάλια μού έστειλε την ανακοίνωση ότι χάθηκε ο Περικλής, αμέσως εγώ στο Facebook το έκανα γνωστό. Την είχα βάλει αρκετές φορές και είπα ότι αν κάποιος ακούσει κάτι, να το αναφέρει στον οργανισμό. Ακόμα και αργότερα όμως όταν έβαζα ένα βίντεο, πάντα έγραφα ότι από τον Οκτώβριο έχει εξαφανιστεί. Το έγραφα αυτό, μήπως κάποιος πει κάτι, αλλά δεν βρέθηκε κανείς».

Η ίδια θυμάται στιγμές που έζησαν μέσα από τα κοινά τους τραγούδια στη Θεσσαλονίκη.

«Αυτό το περιστατικό δε θα το ξεχάσω ποτέ. Πριν δύο χρόνια στη Βενιζέλου, εγώ είχα πάει στον σύλλογο Πολυτέκνων που είχαμε μια εκδήλωση και περνώντας τον είδα και πήγα να τον χαιρετίσω. Μου λέει ‘να πούμε και κανένα τραγούδι Σωτηρία’. Λέμε ένα τραγούδι και κατά περίεργο τρόπο εκείνη την ημέρα είχε μαζευτεί πολύς κόσμος απέναντι. Μόλις μας άκουσαν λένε όλοι ‘κυρία πείτε ακόμα ένα’ και είπαμε ακόμα ένα και όταν τελειώσαμε, έκαναν όλοι μεταβολή και έφυγαν και φωνάζω εγώ ‘που πάτε; Το παιδί δεν έχει γάλα για το μωρό του, σας παρακαλώ δώστε του ένα φράγκο, κάτι’ και του άφησαν λεφτά αρκετά. Ο Περικλής ήταν μέσα στη χαρά το καλό μου, μου είπε ότι αυτά τα λεφτά τα μάζεψε χάρη σε μένα. Ήταν σαν να είχα κερδίσει εκατoμμύρια», ανέφερε συγκινημένη.

H Σωτηρία Τσιμπερά αναρωτιέται μήπως υπήρχαν στοιχεία μέσα στο σπίτι που δεν βρέθηκαν γιατί το άδειασαν.

«Ο σκύλος βρισκόταν δίπλα του όταν τραγουδούσαμε και καθόταν πάνω από τα λεφτά, σαν να ήξερε ότι τα προστατεύει. Μήπως του την έστησαν κάπου αλλού, κάπου απομονωμένα και δεν τον άκουσε κανείς και τον εξαφάνισαν; Εύχομαι ο καλός Θεούλης και ο Άγιος Φανούριος, κάτι να φανερώσουν».


Πηγή