Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Ασπρόπυργος: Μέλη συμμορίας ρήμαζαν σπίτια και μετά… γλεντούσαν

  Ασπρόπυργος: Μέλη συμμορίας ρήμαζαν σπίτια και μετά… γλεντούσαν

  Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα χρήματα αυτά αποτελούν μέρος της λείας της συμμορίας, που εκτιμάται σε 100.000 ευρώ.

  Ενώπιον της Δικαιοσύνης θα βρεθούν το πρωί της Δευτέρας τα τρία μέλη συμμορίας που εξάρθρωσε η Αστυνομία και εμπλέκονται σε δεκάδες κλοπές στην Αττική.

  Συγκεκριμένα εξιχνιάστηκαν 30 κλοπές που έγιναν μέσα σε 14 μήνες, σε Αυλώνα, Μαλακάσα, Συκάμινο και Μαρκόπουλο Ωρωπού. Το αξιοσημείωτο είναι ότι οι δράστες έκαναν τις κλοπές και στη συνέχεια… διασκέδαζαν με την ψυχή τους. Έστηναν γλέντια έξω από τα σπίτια τους στον Ασπρόπυργο και ανέβαζαν βίντεο στο TikTok, όπου φαίνονται να χορεύουν και να σκορπίζουν τα χρήματα από τις κλοπές.

  Όπως αναφέρει ο ΑΝΤ1, είχαν φτιάξει προφίλ στα οποία αναρτούσαν φωτογραφίες με τα χαρτονομίσματα ανά χείρας.

  Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα χρήματα αυτά αποτελούν μέρος της λείας της συμμορίας, που εκτιμάται σε 100.000 ευρώ.

  Όπως μεταδόθηκε, οι δράστες παρακολουθούσαν τα σπίτια και έμπαιναν σε αυτά, όταν διαπίστωναν ότι έλειπαν οι ιδιοκτήτες. Λεηλατούσαν τα δωμάτια και δεν δίσταζαν να χτυπήσουν τα κατοικίδια για να πάρουν τη λεία τους.

  Ο Δήμαρχος Ωρωπού, Γιώργος Γιασημάκης ανέφερε μεταξύ άλλων πως: «θα πρέπει όμως και το κράτος να είναι πιο κοντά στα Τμήματα Ασφαλείας, να καλύπτει περισσότερες ανάγκες και το βασικότερο πρόβλημα που υπάρχει είναι ότι αποσπούν προσωπικό του Τμήματος Ασφαλείας για φύλαξη ατόμων, με συνέπεια να μένει αφύλακτη η περιοχή μας».

  Πηγή:Real.gr