«Βούληση μας σε κάθε περίπτωση είναι να υπάρξει μια σημαντική, αλλά και μια δίκαιη αύξηση των μισθών. Θα πρέπει να λάβουμε υπόψη τις δυνατότητες των επιχειρήσεων που πλήττονται και αυτές από την κρίση, αλλά και από την άλλη θα πρέπει να λάβουμε υπόψη και τις ανάγκες των εργαζομένων», δήλωσε ο υπουργός Εργασίας, Κωστής Χατζηδάκης, από τη Λάρισα, κατά την διάρκεια της παρουσίας του στην εκδήλωση της τοπικής οργάνωσης της Ν.Δ για την κοπή της πίτας.

Παράλληλα, ο υπουργός, αναφερόμενος στις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης είπε ότι «κανείς δεν πρέπει να ξεχνάει πως μετα από 12 χρόνια υπήρξε ξεπάγωμα των συντάξεων, αλλά και πως τα τελευταία δύο χρόνια έχουν δοθεί πάνω από 500.000 συντάξεις».

Μεταξύ άλλων, ο κ. Χατζηδάκης μιλώντας για τις επικείμενες εκλογές είπε ότι «τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα άφησε πίσω της την κρίση και ανέβηκε σίγουρα ψηλότερα». Τόνισε δε, πως το ζήτημα που τίθεται είναι «αν θα αφήσουμε αυτά που πετύχαμε τα τελευταία χρόνια να πάνε χαμένα και να οδηγηθεί η χώρα σε μια αστάθεια την οποία και θα πληρώσουμε».


Πηγή