Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Άγγελος Δανιήλ με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Αχαΐας και πρόεδρο της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ, να μιλάει για τα δεδομένα που υπάρχουν για την ημιτελική φάση του θεσμού αλλά και την πιθανή έδρα του τελικού.

Αρχικά για τις ημερομηνίες που αναμένεται να γίνουν οι ημιτελικοί: «Μιλάμε για ημερομηνίες 7,14 και 21 Φεβρουαρίου και είναι οι ημέρες που μπορούμε να δεσμεύσουμε για τον θεσμό του Κυπέλλου. Η σκέψη της επιτροπής είναι να γίνουν τα παιχνίδια 14 και 21 γιατί είμαστε καιρό χωρίς τον κόσμο στις κερκίδες, οπότε θέλουμε να δούμε τον κόσμο να επιστρέφει στα γήπεδα , έτσι προσανατολιζόμαστε να κάνουμε τα δύο παιχνίδια με κόσμο και με πιθανή ώρα έναρξης στις 18:00»

Για τον τελικό: «Ο τελικός είναι προγραμματισμένος να γίνει στο τέλος Μαΐου με πιθανή ημερομηνία στις 18/5»

Ενώ για την έδρα του τελικού: «Υπάρχουν υποψήφιες έδρες, Βόλος, Κρήτη, Πάτρα και Καυτατζόγλειο. Θα αποφασιστεί πριν ολοκληρωθεί η ημιτελική φάση ενώ δεν προβλέπεται η Αθήνα».

metrosport.gr

Το άρθρο Δανιήλ-ΕΠΟ: «Βόλος, Κρήτη, Πάτρα και Καυτατζόγλειο οι υποψήφιες έδρες του τελικού Κυπέλλου» εμφανίστηκε πρώτα στο agrinio24.gr.


Πηγή