Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση ο 18χρονος που παραμένει διασωληνωμένος σε νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη. Υπέστη δύο φορές ανακοπή και οι γιατροί τον επανέφεραν…

Οι γιατροί παρακολουθούν συνεχώς την πορεία του 18χρονου που κατέρρευσε σε γήπεδο 5Χ5 στη Θεσσαλονίκη, μετά από την ανακοπή που υπέστη. Ενημερώνουν διαρκώς τους στενούς συγγενείς του, που προσεύχονται για μια ευχάριστη είδηση. Όπως έγινε γνωστό, ο νεαρός επανήλθε και λίγη ώρα αργότερα, πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο υπέστη και μια δεύτερη ανακοπή. Οι γιατροί τον επανέφεραν ξανά και ευελπιστούν ότι ο οργανισμός του, θα ανταποκριθεί.

Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του νοσοκομείου “Παπαγεωργίου” στη Θεσσαλονίκη νοσηλεύεται ο 18χρονος που κατέρρευσε την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου του 2023 στη διάρκεια φιλικού αγώνα σε γήπεδο 5Χ5 στις εγκαταστάσεις του Ηρακλή επί της οδού Αγίου Δημητρίου, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο των γηπέδων Αλέξανδρο Σάμπα, η παρέα των νεαρών έφτασε περίπου στις 17:00 το απόγευμα στο χώρο για να παίξουν ποδόσφαιρο και λίγα λεπτά μετά το “ζέσταμα” ο 18χρονος ένιωσε αδιαθεσία και ζήτησε να καθίσει στον πάγκο.

Σε λίγο ένιωσε καλύτερα και είπε ότι θα παίξει στον αγώνα. Ο υπεύθυνος του χώρου δέχθηκε λίγη ώρα μετά κλήση με την οποία τον ενημέρωσαν ότι ο νεαρός είχε λιποθυμήσει. Έτρεξε στο σημείο είδε το παιδί ξαπλωμένο στον πάγκο και άμεσα φέρνουν τον απινιδωτή.

Ο νεαρός που πήγε να παίξει ποδόσφαιρο, αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε με τους ανθρώπους του γηπέδου να σπεύδουν να τον βοηθήσουν. Οι παρόντες προσπάθησαν να τον επαναφέρουν με απινιδωτή, ενώ κάλεσαν άμεσα και το ΕΚΑΒ. Στο σημείο έσπευσαν τρία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο σημείο.

Μετά από τις υπεράνθρωπες προσπάθειες όλων, ο 18χρονος επανήλθε και μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου», στην οποία και παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση.

newsit.gr


agrinio24.gr/