Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Πολυχρονόπουλος ελέγχεται για απάτη ύψους 600.000 ευρώ. Παράλληλα ερευνώνται οι τραπεζικοί λογαριασμοί που διαχειριζόταν ο ίδιος.

Ο δικηγόρος του αρχικά ερωτήθηκε αν έπαιζε τζόγο ο εντολέας του κι απάντησε: « Ο κ. Πολυχρονόπουλος δήλωσε ότι δεν είναι εθισμένος στο τζόγο, γιατί γίνεται συνέχεια αυτό το ερώτημα; Επίσης όσοι άνθρωποι βγαίνουν και κάνουν δηλώσεις είναι χωρίς τα πρόσωπά τους και με φωνές παραποιημένες».

Τόνισε ο κ. Κατσιφός «οτιδήποτε έχει ακουστεί μέχρι τώρα δεν το αποδεχόμαστε» και συνέχισε λέγοντας «δίνουμε έναν άνισο αγώνα με σκιές».

Στο κυρίαρχο ερώτημα της επικαιρότητας σχετικά με την υπόθεση της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος» γιατί δεν έδωσε νομική μορφή σε όλη αυτή την δραστηριότητα ο συνήγορος του κ Πολυχρονόπουλου απάντησε:

«Η απάντηση του ίδιου είναι ότι ο τρόπος, ο οποίος είχε ξεκινήσει και με τον τρόπο που λειτουργούσε διατηρήθηκε όλα αυτά τα έτη χωρίς να απασχοληθεί να το κάνει πιο οργανωμένα».

Για τους στοιχηματικούς λογαριασμούς του κ. Πολυχρονόπουλου σχολίασε ο δικηγόρος του ότι προς το παρόν δεν έχει στοιχεία, καθώς δεν έχουν λάβει στα χέρια τους ακόμα το πόρισμα της Αρχής Ξεπλύματος Χρήματος.


Πηγή