Η ομάδα των Λιοσίων, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της σε μία ωραία γιορτή με καλεσμένους μεγάλους αθλητές και προπονητές του μπάσκετ.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Ίκαρου Φυλής:

«Ήταν ένα συγκινητικό απόγευμα, μια σπουδαία εκδήλωση ,μια ένδειξη αγάπης και στήριξης προς την ομάδα μας.

Η πρώτη εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του σωματείου μας πραγματοποιήθηκε στο κλειστό του Αγίου Νικολάου του δήμου Φυλής συγκεντρώνοντας πλήθος κόσμου που γέμισε τις εξέδρες του γηπέδου, όλους τους χορηγούς της ομάδας μας, σημαντικούς ανθρώπους της πολιτικής και κοινωνικής ζωής του τόπου μας, εκπροσώπους συλλόγων της περιοχής, προπονητές μπάσκετ, και πολλούς διεθνής αθλητές και αθλήτριες ψηλού επιπέδου.

Φυσικά την παράσταση έκλεψαν για ακόμη μια φορά μικροί μας καλαθοσφαιριστές που καταχάρηκαν με την όμορφη ατμόσφαιρα, πήραν αυτόγραφα και έβγαλαν φωτογραφίες με τα μπασκετικά τους “είδωλα”.

Ιδιαίτερη τιμή και χαρά για μας αποτέλεσε η παρουσία του νέου αντιπεριφερειάρχη Δυτ. Αττικής κ.Κλεάνθη Βαρελά ο οποίος χαιρέτισε την εκδήλωση και μας ευχήθηκε εγκάρδια καλή δύναμη και γρήγορη ανάπτυξη στην ακαδημία μας!

Τον δήμαρχο Φυλής κ.Χρήστο Παππού, που δυστυχώς έλλειπε εκτός Αθηνών, εκπροσώπησε η δημοτική σύμβουλος της παράταξης του κ.Χρυσούλα Κουράση και μας μετέφερε την στήριξη του και τις ευχές για καλή χρονιά σε όλους!

Καλεσμένοι μας προπονητές και παράγοντες όπως ο άμεσος συνεργάτης του κόουτς Αταμάν στον Παναθηναϊκό Σάββας Καμπερίδης, ο Γιώργος Μάνταλος (ΝΕΜ), η Λολίτα Λύμουρα (GM Παναθηναϊκού) και η Ελένη Καπογιάννη (προπονήτρια), μας ευχήθηκαν καλή χρονιά και καλή πρόοδο στα παιδιά μας και στον σύλλογο.

Αγαπημένοι αθλητές όπως ο Βασίλης Ξανθόπουλος (Περιστέρι), η Κατερίνα Σωτηρίου (ΠΑΟ) και ο Άκης Καλλινικίδης (ΝΕΜ) ευχήθηκαν καλή χρονιά και έδωσαν πολύτιμες συμβουλές στους μικρούς μας φίλους.

Ξεχωριστή ήταν η παρουσία Δώρας Παντέλη που με την ιδιότητα της ψυχολόγου αλλά και της πρώην αθλήτριας του μπάσκετ, συμβούλεψε παιδιά και γονείς για τα οφέλη του αθλητισμού. Λίγο πριν την λήξη της όμορφης τελετής έγινε κλήρωση και δόθηκαν δώρα στο κοινό που κατέκλυσε το γήπεδο ενώ η γιορτινή βραδιά έκλεισε με τον κόσμο να εισέρχεται στο γήπεδο όπου, μαζί με τους επίτιμους καλεσμένους μας, γεύτηκαν εδέσματα και ποτά που προσέφεραν μέλη του Δ.Σ. της ομάδας μας αλλά και οι πραγματικά συγκινητικοί γονείς των παιδιών μας»


Πηγη