Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Επεισοδιακός διάλογος Κούγια-Λιάγκα: «Έχεις τελειώσει τη Νομική βοϊδοσχολή;»

  Επεισοδιακός διάλογος Κούγια-Λιάγκα: «Έχεις τελειώσει τη Νομική βοϊδοσχολή;»

  Κόντρα στον «αέρα» με αφορμή την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου.

  Οσυνήγορος υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου κατηγόρησε τον παρουσιαστή ότι ήταν μεταξύ εκείνων που είχαν προ-καταδικάσει την 33χρονη, προκαλώντας έτσι την έντονη αντίδραση του Γιώργου Λιάγκα.

  «Θέλω να σας πω ευθέως ότι μην νομίζετε πως ο κόσμος δεν καταλαβαίνει. Γίνεται μια μάχη. Απ’ αυτούς που έναν χρόνο τώρα προ-καταδίκασαν την κατηγορουμένη και θέλουν δικαίωση, μεταξύ αυτών είστε κι εσείς, και υπάρχουν και οι άλλοι άνθρωποι που θέλουν να αποδοθεί Δικαιοσύνη» είπε ο Αλέξης Κούγιας.

  Εκνευρισμένος, ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε: «Κύριε Κούγια, φέρτε μου εσείς μία απόδειξη ότι έχω καταδικάσει την κατηγορουμένη. Τι είναι αυτά που λέτε; Εγώ το αρνούμαι αυτό που λέτε. Έχουμε παρουσιάσει όλες τις απόψεις κι εσείς προσωπικά έχετε βγει πολλές φορές εδώ… Είμαι ο μόνος που από την πρώτη ημέρα- τώρα θα φωνάξω- λέω συνέχεια ότι ελπίζω και εύχομαι καμία μάνα να μην έχει σκοτώσει τα παιδιά της. Από πέρυσι, πριν αναλάβετε εσείς. Είναι αστείο…».

  «Βγήκε και ο Λαζόπουλος… Απορώ πώς ταυτίζεστε με τον Λάκη Λαζόπουλο εσείς που είχατε πρόβλημα. Πείτε κι εσείς να βάλουμε κελιά εδώ στο πλατό» συνέχισε ο παρουσιαστής.

  «Μην φωνάζεις, ο άνθρωπος που έχει δίκιο δεν φωνάζει ποτέ…», είπε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε σε υπόθεση που οι τακτικοί δικαστές αθώωσαν κατηγορούμενο, αλλά «οι ένορκοι τον καταδίκασαν παρασυρμένοι από όλους εσάς».

  Άμεση ήταν η αντίδραση του παρουσιαστή. «Είστε κορυφαίος δικηγόρος. Μου λέτε τώρα ότι μια απόφαση δικαστηρίου αν την πάρουν οι λαϊκοί και δεν την πάρουν οι νομικοί δεν έχει υπόσταση. Μα δεν μπορείτε να τα λέτε αυτά τα πράγματα εσείς που είστε κορυφαίος παράγοντας της Δικαιοσύνης στην Ελλάδα» είπε ο Γιώργος Λιάγκας με τον γνωστό ποινικολόγο να απαντά: «Δεν μπορώ να το πω εγώ και μπορείς να το πεις εσύ που έχεις τελειώσει τη Νομική βοϊδοσχολή;».

  «Εγώ έχω τελειώσει το Πολυτεχνείο κύριε Κούγια, τι να κάνουμε τώρα» ανταπάντησε ο παρουσιαστής.

  Πηγή:Real.gr