Συγκεκριμένα σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η γυναίκα στο ΑΤ Γλυφάδα, όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης όταν ο 56χρονος προσφέρθηκε να την βοηθήσει να ξεπαρκάρει το αυτοκίνητό της που το είχε σταθμεύσει έξω από το εστιατόριο.

Τα ποτά και η δυσφορία

Στη συνέχεια την κάλεσε να την κεράσει στο κατάστημα και η 31χρονη δέχθηκε. Όπως είπε, κάθισε στο τραπέζι μαζί του όπου ήταν και η παρέα του 56χρονου και ήπιε δύο με τρία ποτά.

Περίπου στις 3.00 και ενώ είχαν μείνει μόνοι τους, η 31χρονη αισθάνθηκε ζάλη και δυσφορία και έτσι μπήκαν στο εσωτερικό του καταστήματος.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 31χρονης ενώ βρισκόταν σε αυτή την κατάσταση ο 56χρονος τη βίασε. Στη συνέχεια, αισθανόμενη ζάλη αποχώρησε και πήγε στο σπίτι της.

Η σύλληψη

Μερικές ώρες το απόγευμα της Τετάρτης, ο 56χρονος συνελήφθη μέσα στο κατάστημά του από αστυνομικούς του τμήματος Γλυφάδας, ενώ στην 31χρονη χορηγήθηκε παραγγελία για Ιατροδικαστική και Τοξικολογική εξέταση.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν ρούχα της, τα οποία θα αποσταλούν στο Τμήμα Βιολογικού Υλικού της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, ώστε να πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες εργαστηριακές εξετάσεις.

Επιπρόσθετα, κατασχέθηκε βιντεοληπτικό υλικό από το εσωτερικό του καταστήματος.


Πηγή