Τις εμφανίσεις του για τη σεζόν 2023/2024 παρουσίασε ο Ολυμπιακός στο ανανεωμένο VIP Lounge του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τον Κώστα Παπανικολάου να μιλούν για τη νέα χρονιά και τις εμφανίσεις των Πειραιωτών.

Λίγο πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων για τη σεζόν 2023/2024, ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε την καθιερωμένη Media Day και παρουσίασε τη νέα του φανέλα για τη φετινή χρονιά στο ανανεωμένο VIP Lounge του ΣΕΦ.

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ στον ανανεωμένο VIP Lounge του ΣΕΦ.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης αυτής, τόσο ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, όσο και ο αρχηγός των “ερυθρολεύκων”, Κώστας Παπανικολάου, μίλησαν για τη νέα εμφάνιση της ομάδας και ευχήθηκαν να συνδυαστεί η νέα φανέλα με επιτυχίες.

Ο νέος χώρος VIP Lounge του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

«Με ευκαιρία την παρουσίαση της νέας φανέλας θα ήθελα να ευχηθώ στην ομάδα μας να έχει καλή τύχη. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε φορώντας αυτές τις νέες φανέλες και ελπίζω να συνοδευτούν με επιτυχίες. Ειδικά οι ερυθρόλευκες φανέλες παραπέμπουν στα παραδοσιακά χρώματα του συλλόγου. Μακάρι να συνοδευτούν με μεγάλες νίκες και τίτλους.

Είναι 8- 10 μήνες γεμάτοι με προπονήσεις και αγώνες χωρίς σταματημό αλλά προσωπικά νιώθω να απολαμβάνω τις στιγμές που ζω και βιώνω σε αυτή την ομάδα και έχουν κατακτήσει κάθε είδους διάκριση. Η δίψα του κόσμου είναι φανερή απόδειξη ότι πουλήσαμε και τα επτάμισι χιλιάδες εισιτήρια που διατέθηκαν. Η σύνδεση του κόσμου με την ομάδα είναι εξαιρετική.

Είμαι αισιόδοξος για τη συνέχεια παρά το γεγονός ότι η προετοιμασία μας δεν έγινε με όλους τους παίκτες κυρίως λόγω υποχρεώσεων με τις εθνικές. Στόχος είναι όλοι μαζί να παίζουμε επίθεση και όλοι μαζί να αμυνόμαστε προφανώς και να έχουμε μια νέα εκδήλωση της επίθεσής μας στον τρόπο λειτουργία της».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Παπανικολάου:

«Είναι χαρά μας να βρισκόμαστε σ’ αυτό το νέο χώρο όπου φαίνεται ότι έχει γίνει εξαιρετική δουλειά και ευελπιστούμε ότι θα φιλοξενήσει όμορφες στιγμές στο προσεχές μέλλον. Όσον αφορά τις δύο εμφανίσεις, η σίγουρη συνεργασία μας με την GSA μπορεί να κρύβει επιτυχίες και έχει φέρει γούρι στην ομάδα. Η συνεργασία είναι εξαιρετική καλύπτοντας όλες τις ανάγκες των αθλητών».//Γ.


Πηγη