Ένα θηλυκό σκυλί ράτσας Boxer δεμένο με χοντρή αλυσίδα και σε άθλια κατάσταση βρήκαν δύο τουρίστριες από την Αυστρία στη Ζαχάρω Ηλείας.

Όπως τονίζει ο φιλοζωικός σύλλογος Κρεστένων σε ανακοίνωσή του, δεν είναι σίγουρο ότι το σκυλί θα τα καταφέρει, καθώς βρέθηκε κυριολετικά ένα βήμα πριν το κώμα.

Δείτε το βίντεο

Παράλληλα, αυτό που αναρωτιέται εύλογα ο σύλλογος, είναι το γιατί κανείς δεν αντέδρασε τόσο καιρό βλέποντας αυτό το τραγικό θέαμα, καθώς πρόκειται για ένα σημείο όπου περνούν καθημερινά πολλοί άνθρωποι.

Δείτε φωτογραφίες

skilos-ileia2

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου

Κάθε μέρα έχουμε και μια «έκπληξη». Κάθε μα κάθε μέρα θα υπάρχει ένα περιστατικό που θα μας αφήσει άφωνους κυριολεκτικά.

Πριν λίγες ώρες δεχτήκαμε τηλεφώνημα από δύο κυρίες από την Αυστρία που ήρθαν στην Ζαχάρω του Νομού Ηλείας για διακοπές.

Ακριβώς απέναντι από την παραλία της περιοχής ένα θηλυκό σκυλί ράτσας Boxer δεμένο με χοντρή αλυσίδα. Για την ακρίβεια ένα δείγμα σκυλιού καθώς το ζώο είναι κυριολεκτικά κόκκαλα και δέρμα. Όταν το σηκώσαμε για να το πάρουμε η αλυσίδα του ήταν πιο βαριά από το ίδιο το σκυλί. Καλέσαμε άμεσα την αστυνομία και αυτή τη στιγμή είμαστε στο τμήμα.

Το σκυλί είναι σε άθλια κατάσταση, δεν μπορεί να σταθεί όρθιο και δεν είμαστε σίγουροι αν θα τα καταφέρει καθώς είναι ένα βήμα πριν το κώμα. Είμαστε στον δρόμο για τον κτηνίατρο και θα σας ενημερώσουμε.

Αυτό που αναρωτιόμαστε… τόσος κόσμος, τόσοι άνθρωποι περνάνε καθημερινά από το συγκεκριμένο σημείο…Κανένας δεν ενδιαφέρθηκε, κανένας δεν ρώτησε, κανένας δεν απόρησε. Μόνο δύο κυρίες που ήρθαν από την Αυστρία για να “απολαύσουν” τις ομορφιές του τόπου μας!

Αυτός είναι ο τόπος μας, αυτός είναι ο πολιτισμός μας, αυτοί είμαστε!

protothema.gr


agrinio24.gr/