Ειδικότερα, λίγο μετά τις 8 το πρωί, δύο άνδρες άνοιξαν την πόρτα ενός σταματημένου σε φανάρι αυτοκινήτου, στη διασταύρωση των οδών Κρήτης και Ακρίτα και ξυλοκόπησαν έναν γονέα που λίγα λεπτά νωρίτερα είχε αφήσει το παιδί του έξω από το σχολείο.

Ο τραυματισμένος γονέας βγήκε από το αυτοκίνητο και άρχισε να τρέχει για να αποφύγει την επίθεση βρίσκοντας τελικά καταφύγιο μέσα στο προαύλιο του σχολείου, όντας αιμόφυρτος.

Ένας εκ των ανδρών που του επιτέθηκαν, σε έξαλλη κατάσταση επιχείρησε να τον ακολουθήσει μέσα στο σχολείο, ωστόσο τον συγκράτησαν άλλοι γονείς και συνέχισε να απειλεί το θύμα φωνάζοντας έξω από τα κάγκελα του σχολείου μπροστά στα μάτια του παιδιού του.

Όπως έγινε γνωστό, ο ένας εκ των δυο ανδρών που του επιτέθηκαν είναι επίσης γονέας μαθητή του 7ου δημοτικού σχολείου Καλαμάτας. Την περασμένη Παρασκευή, δράστης και θύμα είχαν συζήτηση έξω από το σχολείο σε ήπιο κλίμα.

Ο πατέρας στο LIVE NEWS – «Το παιδί του ασκούσε πίεση στο παιδί μου»

Το θύμα μίλησε στο LIVE NEWS αποκαλύπτοντας τον  λόγο που δέχτηκε την επίθεση.

«Δεν έχω καταλάβει ακόμα τι έχει συμβεί. Πήγα το παιδί μου στο σχολείο και όταν ήμουν στο φανάρι μου έκαναν επίθεση. Διέφυγα και παράτησα το αυτοκίνητο μου μέσα στη μέση. Δεν ήθελα να πάω από το σχολείο του παιδιού αλλά τα κάγκελα ήταν περιμετρικά και δεν μπορούσα να κάνω κάτι. Όταν ήμουν αιμόφυρτος, ένας από αυτούς μου έλεγε πως ‘’θα βγάλεις το παιδί μου τρελό, θα το πας στο ψυχολόγο’’. Είχαμε μία συζήτηση την Παρασκευή με τον πατέρα, γιατί το παιδί του ασκούσε πίεση στο παιδί μου, και αυτό που το είπα είναι πως επειδή υπάρχει θέμα και μπορεί να μην μπορούμε ως γονείς να βοηθήσουμε, πως υπάρχουν ειδικοί. Το είπα με πολύ ευγενικό τρόπο», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Τον ενημέρωσα πως θα κάνω ό,τι μπορώ για το παιδί μου. Μιλήσαμε σε πολύ καλό κλίμα. Τον αναγνώρισα, ήταν ο ένας από αυτούς που μου έκαναν επίθεση και από ότι με ενημέρωσαν οι υπόλοιποι γονείς, ο άλλος, ήταν ο θείος του παιδιού, και πήγε και απειλούσε και τους καθηγητές. Εμένα με φυγάδευσαν στα γραφεία του. Έχουμε κάνει μήνυση».


Πηγή