Κέιτ Μίντλετον: Οργή στο παλάτι για τα ισπανικά δημοσιεύματα που ήθελαν την πριγκίπισσα σε κώμα

  Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον πήρε εξιτήριο από την κλινική που νοσηλευόταν και αναρρώνει πλέον στο Ουίνσδορ – Οργή από το Μπάκιγχαμ για δημοσιεύματα ισπανικών ΜΜΕ ότι κινδύνεψε η ζωή της.

  Η Κέιτ, πριγκίπισσα της Ουαλίας, έχει επιστρέψει εδώ και μέρες στο σπίτι της από το νοσοκομείο μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στην κοιλιακή χώρα στις 17 Ιανουαρίου.

  Η Κέιτ Μίντλετον εισήχθη σε ιδιωτική κλινική του Λονδίνου στις 16 Ιανουαρίου. Το Παλάτι του Κένσινγκτον μοιράστηκε την είδηση το επόμενο πρωί και πρόσθεσε ότι η πριγκίπισσα δεν αναμένεται να «επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντά της παρά μετά το Πάσχα». Το παλάτι επανέλαβε ότι το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει δεν είναι καρκίνος.

  Εν τω μεταξύ οργή έχει προκληθεί – σύμφωνα με την Daily Mail – στο παλάτι από το ισπανικό κανάλι Telecinco που μετέδωσε στις 28/1 ότι η ζωή της Κέιτ βρισκόταν σε μεγάλο κίνδυνο και πως η μετεγχειρητική διαδικασία έγινε περίπλοκη και έπρεπε να σωθεί η ζωή της.

  Προχωρώντας σε ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες οι δημοσιογράφοι αποκάλυψαν: «Οι γιατροί χρειάστηκε να πάρουν δραστικές αποφάσεις εκείνη τη στιγμή εξαιτίας αυτών των επιπλοκών που προέκυψαν. Η απόφαση ήταν να την ρίξουν σε τεχνητό κώμα. Έπρεπε να την κρατήσουν διασωληνώσουν. Ήταν σοβαρές επιπλοκές που δεν τις περίμεναν γιατί η επέμβαση πήγε καλά, αλλά η μετεγχειρητική πορεία δεν ήταν η αναμενόμενη».

  Το επίσημο ανακοινωθέν από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ήταν λιτό και περιεκτικό. «Η Βασιλική της Υψηλότητα, η Πριγκίπισσα της Ουαλίας, εισήχθη στο νοσοκομείο χθες για μια προγραμματισμένη επέμβαση στην κοιλιακή χώρα. Η επέμβαση ήταν επιτυχής και αναμένεται να παραμείνει στο νοσοκομείο για δέκα έως δεκατέσσερις ημέρες πριν επιστρέψει στο σπίτι για να συνεχίσει την ανάρρωσή της.

  Σύμφωνα με τις τρέχουσες ιατρικές συμβουλές, είναι απίθανο να επιστρέψει στις δημόσιες υποχρεώσεις της μέχρι μετά το Πάσχα. Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας εκτιμά το ενδιαφέρον που θα προκαλέσει αυτή η δήλωση», τόνισε ο Βασιλικός Οίκος, χωρίς να αναφέρει κάποια συγκεκριμένη πάθηση της Κέιτ Μίντλετον.

  Ήταν τέτοια η σύγχυση που προκλήθηκε από αυτή τη δήλωση που οι αξιωματούχοι έπρεπε να εκδώσουν άλλη μια, αρνούμενη κάθε είδους εικασία ότι η Πριγκίπισσα της Ουαλίας πάσχει απο καρκίνο. «Το μόνο πράγμα που είναι πραγματικό γεγονός είναι το ανήσυχο βλέμμα του συζύγου της. Αυτή είναι η μόνη εικόνα που έχουμε δει», κατέληξε το «Fiesta»

  Πηγή: Newsbomb.gr