Η Αστυνομία προσήγαγε τον 57χρονο γιο του άνδρα, ο οποίος έμενε μαζί του στο ίδιο σπίτι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ηλικιωμένος ήταν νεκρός περίπου 20 ημέρες. Ο γιος του φέρεται να ισχυρίστηκε στις Αρχές ότι τον έκαψε γιατί δεν είχε χρήματα να τον κηδέψει.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 57χρονος είχε τεμαχίσει τη σορό.

Η Αστυνομία κλήθηκε στο σπίτι από γείτονες, καθώς είχε αρχίσει να αναδύεται η δυσοσμία. Την περασμένη Δευτέρα ή Τρίτη, σύμφωνα με μαρτυρίες, ο γιος έκαιγε κάτι στην αυλή του σπιτιού.

Μάλιστα, κάποιοι αναφέρουν ότι είχε κληθεί η Πυροσβεστική, αλλά όταν έφτασε, εκείνος την είχε σβήσει και οι πυροσβέστες δεν προέβησαν σε έλεγχο.

Νόμιζαν πως ήταν νεκρό ζώο

Δίπλα από το σπίτι υπάρχει ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο και οι γείτονες νόμιζαν πως η δυσοσμία προερχόταν από κάποιο νεκρό ζώο.

Όταν ένας εξ αυτών μπήκε σε αυτό για να απομακρύνει το ζώο, είδε το στρώμα στην αυλή. Στη συνέχεια ανέβηκαν στην ταράτσα διπλανής πολυκατοικίας και είδαν το καμένο στρώμα με την κουβέρτα και κάλεσαν την Αστυνομία.

Ήταν διαμελισμένο

Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο σπίτι, ο 57χρονος αρνήθηκε την είσοδό τους. Στις ερωτήσεις που του έκαναν αρχικά, ισχυρίστηκε ότι ο πατέρας του είναι σε κέντρο αποκατάστασης και στη συνέχεια ότι φιλοξενείται σε κάποιον συγγενή.

Όταν τελικά μπήκαν στο σπίτι, αντίκρισαν το στρώμα με την απανθρακωμένη σορό στην αυλή καλυμμένο με μία κουβέρτα. Γείτονες που παρακολουθούσαν από την ταράτσα, μιλούν για διαμελισμένο σώμα και μάλιστα ότι κάποια μέλη βρέθηκαν μέσα σε ένα πιθάρι στην αυλή.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, βρέθηκαν ανθρώπινα μέλη και συγκεκριμένα το κεφάλι και τα πόδια μέσα σε κάδο απορριμμάτων κοντά στο σπίτι.

Ένα ενδεχόμενο που εξετάζεται είναι ο ηλικιωμένος να πέθανε από φυσικά αίτια και μετά ο 57χρονος να έκαψε τη σορό του. Επίσης, θα ερευνηθεί αν είχε προηγηθεί εγκληματική ενέργεια.

Τους είχε εκμυστηρευτεί ότι τον χτυπούσε

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των γειτόνων, η τελευταία φορά που είδαν τον ηλικιωμένο άνδρα ήταν το Πάσχα, ενώ ορισμένοι είπαν πως τους είχε εκμυστηρευτεί ότι ο γιος του τον χτυπούσε.

Ο 57χρονος εργαζόταν ως καθηγητής και φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Συνελήφθη για παράβαση του νόμου περί όπλων (είχε μαχαίρι και τσεκούρι) και για μη ανακοίνωση ανεύρεσης νεκρού. Στη σορό θα γίνει νεκροψία – νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του.


Πηγή