Όλα συγκλίνουν στο σενάριο της αυτοχειρίας κάτι όμως που η αδελφή του διαψεύδει κατηγορηματικά μιλώντας αποκλειστικά στο LIVE NEWS.

«Δεν υπάρχει περίπτωση γιατί είναι ένας άνθρωπος, που λατρεύει την οικογένεια του, που δεν είχε λόγο να το κάνει, ένας αξιόλογος πατέρας, υπέροχος σύζυγος, σας το λέω όχι επειδή είναι αδελφός μου, επειδή είναι έτσι τα πράγματα».

Οι εικόνες με το αυτοκίνητο να τυλίγεται στις φλόγες «σφίγγουν» το στομάχι.

Είναι βράδυ Σαββάτου επί της λεωφόρου Ιωνίας στο Μενίδι, όταν περίοικοι αντικρύζουν ένα σταθμευμένο όχημα να λαμπαδιάζει.

Η Πυροσβεστική ανασύρει τη σορό του 44χρονου με τα εκτεταμένα εγκαύματα να δυσκολεύουν τη διαδικασία της αναγνώρισης.

«Πήγε ο αδελφός μου να αφήσει την κόρη του σε ένα πάρτι, επιστρέφοντας πήρε φωτιά το αυτοκίνητό του. Ειδοποιήθηκε η νύφη μου. Βρήκανε τα στοιχεία της από τις πινακίδες, την πήραν τηλέφωνο, πήγε από εκεί. Καταλαβαίνετε την γυναίκα του να αντικρίζει τον άνθρωπό της να καίγεται μέσα στο αμάξι;».

Είναι σοκαριστικό πως όλα αυτά εκτυλίχθηκαν μόλις 3 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι της οικογένειας.

Τον είχε καταγγείλει για κακοποίηση

«Προβλήματα δεν υπήρχαν. Ήταν οικογενειάρχης, δουλεύαν και οι δύο. Είχαν τα παιδιά τους. Η κόρη του σπούδαζε, μία χαρά οικογένεια».

Παρά τα όσα ισχυρίζεται η αδελφή του στο LIVE NEWS, πληροφορίες θέλουν το ζευγάρι να διαπληκτίστηκε έντονα εκείνο το απόγευμα στο σπίτι τους στις Αχαρνές.

Μάλιστα, η 42χρονη το ίδιο βράδυ και συγκεκριμένα στις 22.10 κατήγγειλε τον σύζυγο της στο τμήμα ενδοοικογενειακής βίας για ξυλοδαρμό. Αμέσως δόθηκε παραγγελία για ιατροδικαστική εξέταση και εκδόθηκε σήμα για την αναζήτηση του 44χρονου. Ωστόσο, ο άνδρας είχε ήδη εντοπιστεί νεκρός μέσα στο φλεγόμενο όχημα.

«Δεν υπήρχε λόγος να κάνει κάτι τέτοιο γιατί λάτρευε την οικογένεια του και τα παιδιά του. Έλεγε ότι είμαι πασάς στα Γιάννενα έχω τρεις γυναίκες στο σπίτι και καμάρωνε «με έχουν στα ώπα – ώπα οι γυναίκες μου».

Το πόρισμα της Πυροσβεστικής αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια της πυρκαγιάς.

Ο αδελφός του 44χρονου στο Live News

Στην εκπομπή μίλησε και ο αδελφός του θύματος τονίζοντας κι αυτός ότι αποκλείει το ενδεχόμενο της αυτοχειρίας.

«Ότι τον απείλησε ότι θέλω να χωρίσουμε και … και… πιάστηκαν στα χέρια, μπορεί να έγινε. Που δεν το νομίζω. Ο άνθρωπος λειτουργούσε σαν υπάλληλος σε εταιρεία πετρελαίου. Ένας ενδιαφέρθηκε να πάει να πάρει κατάθεση από τον χώρο εργασίας του;

Ο αδελφός μου ήταν ένας αγνός, δεν πείραζα και στην δουλειά του ήταν υπεράριστος και δεχόταν πάρα πολύ πόλεμο μέσα στην δουλειά του. Πελάτες υψηλού επιπέδου ήθελαν μόνο αυτόν για να πηγαίνουν και να τους γεμίζει με καύσιμα.

Όλοι τον είχαν στην μπούκα διότι «ποιος ο λόγος που επιλέγουν εσένα;». Το συμβάν έγινε στα 100 μέτρα από την δουλειά του. Εγώ δεν θα το αφήσω έτσι».


Πηγή