Δύο θέσεις γιατρών για τη Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Αγρινίου (διευθυντής, επιμελητής Α’ ) περιλαμβάνονται στις συνολικά 246 που προκήρυξε Υπουργείο Υγείας.

Οι ειδικότητες των γιατρών που θα μπορούν να υποβάλουν σχετική αίτηση είναι: ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ή ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ ή ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ ή ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΑΣ –
ΦΥΜΑΤΙΟΛΟΓΙΑΣ ή ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ή ΝΕΦΡΟΛΟΓΙΑΣ (για τη Μ.Ε.Θ).

Η προκήρυξη, η οποία έχει αναρτηθεί στη Διαύγεια, διευκρινίζει ότι η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων, στην πλατφόρμα esydoctors.moh.gov.gr, αρχίζει στις 15.12,23 και ώρα 12.00 το μεσημέρι με καταληκτική ημερομηνία την 10η Ιανουαρίου 2024, στις 15.00.

Όπως ανέφερε σε χθεσινό (6.12.2023) ρεπορτάζ του το iatropedia.gr, το Υπουργείο Υγείας, με απόφαση του υφυπουργού Υγείας, Μάριου Θεμιστοκλέους, επαναπροκηρύσσει την πλήρωση επί θητεία 246 θέσεων ειδικευμένων γιατρών κλάδου Ε.Σ.Υ, οι οποίες απέβησαν άγονες κατά τις τελευταίες προκηρύξεις του Μαρτίου και του Ιουνίου 2023, «με βασικό γνώμονα την κάλυψη άμεσων αναγκών σε νοσοκομειακές μονάδες και κέντρα Υγείας σε ολόκληρη την Επικράτεια».

Οι θέσεις, ανά Υγειονομική Περιφέρεια κατανέμονται ως εξής:

1η ΥΠΕ (Αττικής) – 16 θέσεις,
2η ΥΠΕ (Πειραιώς και Αιγαίου)- 37 θέσεις,
3η ΥΠΕ(Μακεδονίας)- 28 θέσεις,
4η ΥΠΕ(Μακεδονίας και Θράκης)- 47 θέσεις,
5η ΥΠΕ (Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας) 27 θέσεις,
6η ΥΠΕ (Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας)- 52 θέσεις,
7η ΥΠΕ(Κρήτης)- 39 θέσεις.
Η αναλυτική κατανομή των ειδικοτήτων φαίνεται στην επισυναπτόμενη προκήρυξη. Και μπορείτε να την δείτε ΕΔΩ.

Το Υπουργείο Υγείας προγραμματίζει και επόμενες προκηρύξεις κάλυψης θέσεων ειδικευμένων ιατρών κλάδου Ε.Σ.Υ. στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

με απόφαση του υφυπουργού Υγείας, Μάριου Θεμιστοκλέους, επαναπροκηρύσσει την πλήρωση επί θητεία 246 θέσεων ειδικευμένων γιατρών κλάδου Ε.Σ.Υ, οι οποίες απέβησαν άγονες κατά τις τελευταίες προκηρύξεις του Μαρτίου και του Ιουνίου 2023, «με βασικό γνώμονα την κάλυψη άμεσων αναγκών σε νοσοκομειακές μονάδες και κέντρα Υγείας σε ολόκληρη την Επικράτεια».

Η αναλυτική κατανομή των ειδικοτήτων:

sinidisi.gr

Το άρθρο ΜΕΘ Νοσοκομείου Αγρινίου: Προκηρύχθηκαν οι θέσεις δύο γιατρών, διευθυντή και επιμελητή Α΄ εμφανίστηκε πρώτα στο agrinio24.gr.


agrinio24.gr