Ο δήμαρχος Αθηνών μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ μετά το φινάλε του “ATHENS GOLDEN CUP” και αναφέρθηκε στο συντονισμό του τουρνουά, δίνοντας τις ευχαριστίες του σε όσους συνέβαλαν για την διεξαγωγή του.

Το “ATHENS GOLDEN CUP” ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην πλατεία Συντάγματος, τραβώντας τα βλέμματα του κόσμου, ο οποίος “γέμισε” τις κερκίδες.

Μετά το φινάλε του τουρνουά, ο δήμαρχος Αθηνών, Κώστας Μπακογιάννης, μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για τη διεξαγωγή του “event” και ευχαρίστησε τους αθλητές και τους διοργανωτές.//Γ.

Δείτε όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ ο δήμαρχος Αθηνών, Κώστας Μπακογιάννης:

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Κ. Μπακογιάννης: «Τεράστιο ευχαριστώ στους αθλητές, στους διοργανωτές, κάθε χρόνο να γινόμαστε καλύτεροι» “,”description”:”Ο δήμαρχος Αθηνών Κώστας Μπακογιάννης για το συντονισμό του Grand Slam του Beach Volley στο Σύνταγμα”,”thumbnailUrl”:”https://i1thumbs.glomex.com/dC1ibHU1bnRqdHo4bDUvMjAyMy8wNy8xNi8xOS8wOV8yN182NGI0NDA2N2VmMTAzLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT43S”,”uploadDate”:”2023-07-16T19:10:11.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=yddsw24mjiz0dbso&playlistId=v-cu3tynw45lsp”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}


Πηγη