Με τον απαγχονισμό του 19χρονου φοιτητή από τα Σπάτα, Νικόλα Ντουρτουρέκα, ασχολήθηκε απόψε, μεταξύ άλλων, η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη.

Ο πατέρας του 19χρονου φοιτητή, Νικόλα Ντουρτουρέκα, που βρέθηκε απαγχονισμένος στο δωμάτιό του με τα χέρια πισθάγκωνα δεμένα, είχε μιλήσει στο «Τούνελ» την προηγούμενη εβδομάδα για τις σκοτεινές συνήθειες που είχε παρατηρήσει στο παιδί του αλλά και για όσα είδε εκείνη τη «μαύρη» μέρα.

«Κάποια στιγμή είχα δει να έχει ζωγραφίσει ένα σύμβολο σαν πεντάλφα. Του είχα πει αυτό είναι σύμβολο σατανισμού, γιατί ασχολείσαι με αυτά; Μου απάντησε ότι έχει διαφορά από την πεντάλφα την κανονική και είναι κάτι αθώο. Είχα προσπαθήσει να τον αλλάξω», είχε περιγράψει ο πατέρας του.

Στην αποψινή εκπομπή μίλησε ο δικηγόρος του πατέρα του Νικόλα, Ανδρέας Ηροδότου.

«Ο εντολέας είναι συντετριμμένος από τις εξελίξεις. Προσπαθεί με πολύ δυσκολία να διαχειριστεί όσα ακούγονται για την υπόθεση του παιδιού του. Προσπαθεί να συσχετίσει όσες πληροφορίες ακούστηκαν στην εκπομπή σας σε σχέση με όσα περιστατικά γνωρίζει ο ίδιος, αλλά κι όσα έχει πληροφορηθεί στην συνέχεια από μαρτυρίες. Από τον εντολέα μου ήδη έχω λάβει εντολή για υποβολή μηνυτήριας αναφοράς προς διερεύνηση πιθανής διάπραξης ανθρωποκτονίας».

Στην συνέχεια ο κ. Ηροδότος τόνισε ότι μέχρι και σήμερα με όσα γνωρίζει δεν υπάρχουν αποτελέσματα από τα δείγματα DNA που έχουν ληφθεί από τα νύχια των άνω άκρων του νεαρού θύματος. Δεν έχει ληφθεί το κινητό του τηλέφωνο, αλλά ούτε ο σκληρός δίσκος του φορητού υπολογιστή.

Σε αυτό το σημείο η Αγγελική Νικολούλη ενημέρωσε ότι λίγο πριν μπει στο πλατό της εκπομπής είχε την πληροφορία ότι το κινητό του θύματος ανοίχτηκε από τα αρμόδια εργαστήρια, αλλά δεν βρέθηκε κάποιο ντοκουμέντο. Ωστόσο, η έρευνα τώρα στρέφεται τώρα στο αν υπήρχε κάτι, αλλά έχει σβηστεί.


Πηγή