«Έχει ένα πάθος. Τα πάθη είναι τρία. Ναρκωτικά, οινόπνευμα και τζόγος. Προσφέρει όμως, ένα τεράστιο έργο. Από αυτά που του δίνανε πιθανόν να έπαιζε, από αυτά να έπαιζε. Να κάνει μια ζωή λιτή για να εξυπηρετεί το πάθος του. Αν τα έτρωγε στα μπουζούκια, αν τα έτρωγε με γυναίκες, αν τα έτρωγε αλλού, κανένας δεν θα έλεγε κουβέντα».

Ο άνθρωπος που μιλά αποκλειστικά στο Live News λέει πως τον έβλεπε συχνά πυκνά σε πρακτορείο στο κέντρο του Πειραιά.

«Πριν τρεις μήνες. Έπαιζε. Και εγώ παίζω. Με χαιρέτησε, μου είπε «Γεια. Γεια, σου Ν…, γεια σου Κώστα». Αυτός έπαιζε ένα με κοχύλια, διαμάντια που βγάζουν τα όστρακα».

Ότι το αγαπημένο του παιχνίδι ήταν τα διαμάντια το είπε χτες και ένας άλλος μάρτυρας μόνο που αυτός δεν συχνάζει στον Πειραιά αλλά στην Άνω Γλυφάδα.

«Του έλεγαν συγχαρητήρια και από την άλλη τον ρωτούσαν ‘έβγαλες κάνα διαμάντι;’. Ήταν το αγαπημένο του διαμάντι».

Μέχρι στιγμής υπάρχουν πληροφορίες πως ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος έπαιζε τυχερά παιχνίδια στον Κεραμικό, την Γλυφάδα και τον Πειραιά.

«Σε ενάμιση χρόνο που πήγαινα εγώ τον είχα δει πάνω από 150 φορές», περιέγραψε στο Live News θαμώνας σε κατάστημα τυχερών παιγνίων.

Μια ακόμη συγκλονιστική μαρτυρία αποκαλύπτει: «Απορούσαμε που έβρισκε όλα αυτά τα χρήματα για να παίζει» θα πει ένας άλλος μάρτυρας κλειδί αποκλειστικά στο Live News.

«Είχε κάτσει περίπου καμία ώρα και έπαιζε, δηλαδή έβγαλε ένα πάκο 50ρικα και έδινε 50ρικα και έπαιζε. Λέγαμε: «τι κάνει; Που τα βρήκε αυτός τα λεφτά;» Σε μία ώρα είχε χαλάσει πάνω από 100, 200, 300 ευρώ, δεν ξέρω πόσα».

Σύμφωνα με μαρτυρίες, αρκετές φορές τον συνόδευε αυτή η ξανθιά γυναίκα, που βλέπουμε σε φωτογραφία ντοκουμέντο και η οποία εργάζεται ως σκηνοθέτης αλλά και ως εθελόντρια στον Άλλον Άνθρωπο.

«Σε μία φάση ξεκίνησα και έβλεπα εκεί μέσα ερχόταν ο «Άλλος Άνθρωπος» με μία ξανθιά κυρία. Έβλεπα τον «Άλλο Άνθρωπο», ερχόταν με αυτή, είχε ξεκινήσει, σε καθημερινή βάση και παίζανε με τις ώρες. Καθόντουσαν πάνω από 2-3 ώρες. Έβγαζε και πήγαινε αυτή συνέχεια του ζήταγε λεφτά γιατί έχανε και έβγαζε πακέτο με 50ρικά. Την ημέρα πρέπει να παίζανε πάνω από χιλιάρικό. Πάνω από 1000 ευρώ».

Οι έρευνες συνεχίζονται με τον ίδιο να αρνείται κατηγορηματικά πως έχει πάρει έστω και 10 σεντς από τα χρήματα του «Άλλου Ανθρώπου».


Πηγή