Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος παραμένει στο επίκεντρο και υποστηρίζει πως δεν πήγε στον τζόγο, ούτε ένα ευρώ από τα χρήματα που έδιναν πολίτες για δωρεές.

Αυτό όμως μένει να αποδειχθεί με τις νέες εξομολογήσεις στο Live News, ατόμων που τον ζούσαν, τον έβλεπαν και τον γνώριζαν προσωπικά, να βάζουν σε σκέψεις.

Μέσα σε πρακτορείο να παίζει «φρουτάκια», με μια ξανθιά γυναίκα να βρίσκεται συνήθως σε διπλανό μηχάνημα, όσο εκείνος πόνταρε χρήματα και δοκίμαζε την τύχη του.

Τα… «φρουτάκια»

Είναι εικόνες, που όπως λέει στο Live News, θαμώνας του συγκεκριμένου πρακτορείου έβλεπε μπροστά του, ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

«Ο συγκεκριμένος έπαιζε με μια άνεση, αλλά δεν τηρούσε τους κανονισμούς».

Όπως λέει ο μάρτυρας, ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος τζόγαρε με πολλές κάρτες, μεγάλα χρηματικά ποσά, κάποιες περιόδους ακόμα και καθημερινά.

Όπως αποκάλυψε το Live News, οι λογαριασμοί που ελέγχονται από την Αρχή Ξεπλύματος Μαύρου Χρήματος είναι τέσσερις και ανήκουν σε δύο συγγενικά πρόσωπα του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου.

Από το 2020 έως την περίοδο που ολοκληρώθηκε η έρευνα της Αρχής διακινήθηκε από αυτούς του λογαριασμούς πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ. Ενώ, 600.000 ευρώ φαίνεται να μπήκαν σε παικτικούς λογαριασμούς στο όνομα του Κώστα Πολυχρονόπουλου.

Ο ιδρυτής της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος» υποστηρίζει πως ο λόγος που έμπαιναν χρήματα σε αυτούς τους λογαριασμούς, ήταν για να γίνονται μεγαλύτερες αναλήψεις μετρητών. Καθώς στους άλλους, όπως αναφέρει, υπήρχε μικρότερο όριο.

Τα γλέντια στα μπουζούκια

Πρώην εθελοντής της κοινωνικής κουζίνας κάνει λόγο στο MEGA για γλέντια στα μπουζούκια, για μετρητά που εξαφανίζονταν από τα κουτιά της οργάνωσης αλλά και για ποσότητες κρέατος που δεν κατέληγαν στα συσσίτια.

Ο ίδιος, όπως λέει, ήταν εθελοντής για έναν χρόνο και όπως υποστηρίζει ουσιαστικά εκδιώχθηκε από τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, επειδή κάποια στιγμή ήρθε κοντά, με έναν Ελληνοαμερικανό που σκόπευε να κάνει δωρεά 140.000 ευρώ.

Δηλώνει πρόθυμος να καταθέσει εάν και εφόσον του ζητηθεί. Ως «κερασάκι στην τούρτα», όπως λέει, τα όσα έγιναν πριν και μετά από τρικούβερτο γλέντι στα μπουζούκια.

Για όλα αυτά ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, κάνει λόγο για έναν πόλεμο λάσπης.

«Άλλος Άνθρωπος» στις Οικογενειακές Ιστορίες

Το 2010 ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος είχε μια σύντομη επαφή και με το χώρο της υποκριτικής. Το επεισόδιο της σειράς που συμμετείχε, αφορούσε τον εθισμό ενός άνδρα στον τζόγο, καθώς έπαιζε χιλιάδες ευρώ σε τυχερά παιχνίδια.

Σύμφωνα με το σενάριο, ο πρωταγωνιστής του επεισοδίου είχε χάσει όλα του τα χρήματα στα τυχερά παιχνίδια και για να ρεφάρει τη ζημιά, αποφάσισε να πουλήσει το αυτοκίνητο της γυναίκας του εν αγνοία της.

Δεκατέσσερα χρόνια μετά το επεισόδιο στις «Οικογενειακές Ιστορίες» του Alpha, ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος βρίσκεται στη δίνη των αποκαλύψεων.

Η έρευνα του Live News προχωρά, οι τραπεζικοί λογαριασμοί που διαχειριζόταν ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος γίνονται φύλλο και φτερό και οι εξελίξεις στο πολύκροτο θέμα, αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.


Πηγή