Την ικανοποίηση του για την επέκταση του στρατηγικού σχεδιασμού του Δήμου Αγρινίου εξέφρασε ο Γιώργος Παπαναστασίου κατά τη διάρκεια συνάντησης εργασίας που διοργάνωσε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για τις Ολοκληρωμένες Χωρικές Επενδύσεις (ΟΧΕ & ΟΧΕ – ΒΑΑ), στο πλαίσιο του Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 2021-2027».

Στη συνάντηση, στην οποία μετείχαν εκπρόσωποι των 19 Δήμων της Δυτικής Ελλάδας επιβεβαιώθηκε ο προγραμματισμός των ΟΧΕ για τη νέα Προγραμματική Περίοδο.

«Προχωράμε και συμπληρώνουμε το σχέδιο μας για το Αγρίνιο. Σήμερα στην Πάτρα παρουσιάστηκαν από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας οι βασικές κατευθύνσεις για την Ολοκληρωμένη Εδαφική και Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη την προγραμματική περίοδο 2021-2027. Στον Δήμο Αγρινίου εργαστήκαμε σκληρά για την επικαιροποίηση και επέκταση του στρατηγικού σχεδίου μας το οποίο έγινε ένθερμα αποδεκτό από τον Νεκτάριο Φαρμάκη. Με συντονισμένες προσπάθειες, μαζί με τις υπηρεσίες και τα στελέχη του Δήμου Αγρινίου, συνεχίζουμε να αξιοποιούμε κάθε δυνατότητα που έχουμε, κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται για να δημιουργήσουμε ευκαιρίες ανάπτυξης», ανέφερε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.


Πηγή