Πανελλήνιες: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα για το 2024 -Νωρίτερα θα ξεκινήσουν οι εξετάσεις

  Ανακοινώθηκε την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου, από το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, το πρόγραμμα των Πανελληνίων για το 2024.

  Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση, οι πανελλαδικές εξετάσεις θα ξεκινήσουν νωρίτερα από τα προηγούμενα χρόνια και συγκεκριμένα στις 31 Μαΐου και θα λήξουν 12 Ιουνίου. Οι ανακοινώσεις του υπουργείου Παιδείας αφορούν στο Πρόγραμμα Πανελλαδικών Εξετάσεων υποψηφίων ημερήσιων και εσπερινών Γενικών Λυκείων και ημερήσιων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων, Ειδικών Μαθημάτων και Μουσικών Μαθημάτων για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και προθεσμία Υγειονομικής Εξέτασης και Πρακτικής Δοκιμασίας των υποψηφίων για εισαγωγή στα ΤΕΦΑΑ, έτους 2024.

  Πανελλήνιες 2024: Αναλυτικά το πρόγραμμα των εξετάσεων ανά σχολείο

  Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30, κοινή για τους υποψηφίους ημερήσιων και εσπερινών Λυκείων. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08:00. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι 3 ώρες.

  Η εξεταστέα ύλη και τα θέματα των εξετάσεων είναι κοινά για όλους τους υποψηφίους ημερησίων και εσπερινών ΓΕΛ.

   

  Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08:00. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις ώρες, εκτός από το μάθημα ειδικότητας: Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, για το οποίο η διάρκεια εξέτασης είναι 4 ώρες.

  Η εξεταστέα ύλη και τα θέματα των εξετάσεων είναι κοινά για όλους τους υποψηφίους ημερησίων και εσπερινών ΕΠΑΛ.

  Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης:

  Πηγή:iefimerida.gr