Εντείνεται ο πόλεμος μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Παύλου Πολάκη, μετά την ανάρτηση του πρώτου στα social media που συνοδεύεται από φωτογραφίες δημοσιογράφων, δικαστών και τραπεζιτών, και την φράση – μεταξύ άλλων «αν δεν καθαρίσουμε από αυτούς δεν θα είναι αλλιώς την άλλη φορά».

Με «πηγές» δεν θα ανοίξω διάλογο αναφέρει ο βουλευτής με νέα ανάρτησή του, απαντώντας σε διαρροές από την Κουμουνδούρου «ότι όποιος πιστεύει ότι μπορεί να χαράζει δική του πολιτική αγνοώντας τις αρχές και την πολιτική του κόμματος, έχει προφανώς συνειδητά αποφασίσει να θέσει εαυτόν εκτός εκλογικής μάχης».

«Προφανώς υπάρχουν και διαδικασίες και όργανα στα Προφανώς υπάρχουν και διαδικασίες και όργανα στα οποία και συμμετείχα και εκλέχθηκα και μάλιστα με υψηλότατα ποσοστά. Εκει θα μιλήσουμε. Και θα διευκρινίσουμε ποιος έχει δίκιο!» αναφέρει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα, υπήρξε νέα «κρίση» μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και του βουλευτή Χανίων , για την οργισμένη ανάρτηση που αφορούσε την σύνθεση των ψηφοδελτίων στην Κρήτη, και την μη παρουσία του ονόματος του Μιχάλη Χαιρετάκη στο ψηφοδέλτιο!

Όπως ανέφερε τότε η υποψηφιότητά του στην περιφέρεια των Χανίων «δεν ισχύει έως ότου διορθωθεί το «λάθος»

Μάλιστα, τόνιζε πως «εγώ δεν πουλάω συντρόφους, επειδή κάποιοι έχουν ανασφάλειες και συμπεριφέρονται με όρους διαδρόμου»!

Το θέμα είχε λήξει, με τον κ. Πολάκη να ρίχνει τους τόνους.


Πηγή