Ελεύθερος υπό όρους

Μία δίκη σε τρεις πράξεις, ένα πλημμέλημα που έγινε κακούργημα. Η πρώτη πράξη για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο ολοκληρώθηκε σήμερα και στον πρώην παρουσιαστή επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης πέντε ετών για την υπόθεση του revenge porn, με θύμα την 31 ετών πρώην σύντροφο του.

Ο 60χρονος αφέθηκε ελεύθερος έως την εκδίκαση του εφετείου σε δεύτερο βαθμό, με χρηματική εγγύηση 10.000 ευρώ, εμφάνιση σε ΑΤ και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

«Είμαστε ικανοποιημένοι από την απόφαση, κάτ’ αρχήν η εντολέας μου. Δικαιωθήκαμε, αποδείχτηκε ο σκοπός βλάβης ο οποίος είναι βασικός θεμελιωτικός για την κακουργηματική μορφή της πράξης που είχαμε θέσει εξ αρχής με την πρώτη μας μήνυση και νιώθουμε ικανοποιημένοι από την ορθή απονομή της Δικαιοσύνης», είπε η δικηγόρος της 31χρονης.

Η γυναίκα που κατήγγειλε τον πρώην παρουσιαστή βρέθηκε για μια ακόμη φορά απέναντί του στη δικαστική αίθουσα. Αυτή η περίοδος ήταν η πιο σκοτεινή στη ζωή της, είπε μιλώντας στην εκπομπή του MEGA, LIVE NEWS.

«Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Νόμιζα ότι θα τρελαινόμουν. Ήταν πολύ επώδυνο και να το συνειδητοποιήσω και να μπω στη διαδικασία να κινηθώ νομικά. Δεν ήταν εύκολο να μπω σε αυτά τα site και να ψάχνω ώρες, τρεις μήνες μου πήρε. Νόμιζα ότι θα χάσω το μυαλό μου. Μου είχε πει ότι ήταν ψυχικά άρρωστος, του προκαλούσε ικανοποίηση και του έβγαινε έμφυτα».

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δικάστηκε τελικά για κακούργημα μετά από έφεση που είχε ασκήσει ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης επί της απόφασης του Πρωτοβάθμιου Δικαστηρίου.

«Θεωρώ ότι δεν έχει μετανιώσει. Δεν έχει έρθει σε καμία επικοινωνία μαζί μου. Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω το κίνητρο. Το έκανε τελείως συνειδητά, το είχε προσχεδιασμένο να το κάνει σε εμένα. Ήταν κάτι που το είχε ξεκινήσει περίπου τέσσερα χρόνια πριν», λέει η μηνύτρια.

Ο γνωστός παρουσιαστής θα βρεθεί σύντομα ξανά στο εδώλιο αφού κατηγορείται για δύο ανάλογες περιπτώσεις μετά από καταγγελίες πρώην συντρόφων του. Η κατηγορία πλέον έχει αλλάξει σε κακούργημα.


Πηγή