Λίγα λεπτά μετά θα δηλώσει συγκινημένη στην κάμερα του LIVE NEWS πως ο Στέφανος είναι γνήσιος πατριώτης με καθαρή ψυχή.

«Εγώ ξέρω το παιδί μου είναι αγνός. Έχει καθαρή ψυχή. Αγαπά τον τόπο του και είναι πατριώτης», δήλωσε.

Είναι η Λία Κασσελάκη, η μητέρα του Στέφανου Κασσελάκη που ταξίδεψε από την Αμερική για να βρεθεί στο πλευρό του γιου της για να του δώσει –όπως λέει- ένα μητρικό φιλί για τον εκλογικό του θρίαμβο.

Στο αεροδρόμιο την υποδέχτηκε ο Στέφανος Κασσελάκης μαζί με τον σύντροφο του, Τάιλερ.

Δέχτηκε «βροχή» ερωτήσεων από τους δημοσιογράφους, με τον Στέφανο Κασσελάκη να προσπαθεί να την απομακρύνει και την ίδια να κοντοστέκεται για να πει πόσο περήφανη είναι για το παιδί της.

Φτάνοντας στο σπίτι θα εντυπωσιαστεί από τα τηλεοπτικά συνεργεία που την περίμεναν καρτερικά για μια δήλωση.

«Μην ενοχλείτε τον πρωθυπουργό»

Καμαρώνει και αγκαλιάζει τον γιο της όπως τον καμάρωνε και τον αγκάλιαζε όταν έσβηνε τα κεράκια στη γενέθλια τούρτα του.

Από μικρό παιδί είχε τάσεις για την πολιτική. Έξω από το εφηβικό του δωμάτιο ο Στέφανος είχε επιγραφή «μην ενοχλείτε τον πρωθυπουργό» θα αποκαλύψει όλο καμάρι η Λία Κασσελάκη.

Σφύζει από περηφάνεια όταν μιλάει για τις σπουδές του γιου της που τελείωσε με 19,8 το Κολλέγιο Αθηνών και στη συνέχεια κέρδισε υποτροφία στο πανεπιστήμιο, που όπως λέει, βγάζει προέδρους των Ηνωμένων Πολιτειών.

«Πολύ καλό παιδί. Ευφυέστατος. Πρώτος στο κολλέγιο Αθηνών. Και από το πανεπιστήμιο που φοίτησε βγαίνουν πρόεδροι των ΗΠΑ».

To 2006, όταν ο Στέφανος Κασσελάκης φοιτούσε στο Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια η μητέρα του θα ενταχθεί στο εκπαιδευτικό δυναμικό του ίδιου Πανεπιστημίου. Σήμερα είναι επίκουρη καθηγήτρια κλινικής αποκατασταστικής οδοντιατρικής.

Παρά την απόσταση πάντως, ο Θεόδωρος Κασσελάκης θα πει με βεβαιότητα πως η κυρία Λία έχει τον έλεγχο των πάντων, όπως και κάθε Ελληνίδα μάνα.

Είναι ο άνθρωπος που δούλευε νυχθημερόν ως οδοντίατρος για να στηρίξει τον άντρα της όταν άνοιγε την εταιρεία του.

«Βράχος» και όταν η οικογενειακή επιχείρηση οδηγήθηκε σε πτώχευση, με την ίδια να συνεχίζει να εργάζεται αγόγγυστα προσπαθώντας να καλύψει τα χρέη που είχαν δημιουργηθεί.

Σήμερα, έχοντας αφήσει πίσω αυτές τις γκρίζες μέρες, στέκεται χαμογελαστή δίπλα στον γιο της, απολαμβάνοντας την εκλογική του νίκη.


Πηγή