Κάποιοι επιλέγουν να εργαστούν σε beach bar, άλλοι ντελίβερι. Μπορεί οι θερμοκρασίες να είναι υψηλές, αλλα η καλοπέραση μπορεί να περιμένει, τα έξοδα όμως όχι.

Ο Θεόκλητος ειναι 30 χρόνων. Το πρωί εργάζεται σε εταιρεία τηλεπικοινωνιών, το απόγευμα ανεβαίνει στο μηχανάκι του και κάνει διανομή καθώς εργάζεται σε καφε. Και στα ρεπό του έχει επιλέξει να δουλεύει στο συνεργείο αυτοκινήτων του αδερφού του.

Οι εποχές αλλαξαν, λέει στην κάμερα του Mega και οι υποχρεώσεις δεν βγαίνουν με ένα μισθό.

«Φταίει ο τρόπος που ζπύμε, φταίει η οικονομία, οι καταστάσεις; Είναι σαν να μην έχουν τα χρήματα την αξία που είχαν παλιά. Είναι όλα διαφορετικά και δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις με μία δουλειά», δήλωσε.

Αν οι υποχρέωσεις καλυφθούν, τότε ο Θεόκλητος θα ετοιμαστεί για της διακοπές – περιπέτεια, αφού είναι λάτρης του βουνού.

Η Κατερίνα Μαλτάζου είναι υπεύθυνη σε γνωστό beach bar της παραλιακής. Επιλέγει να εργαστεί το καλοκαίρι μιας και τα χρήματα είναι καλύτερα.

Ιδιοκτήτρια εστιατορίου λέει στην κάμερα του Mega πως δεν γίνεται να κλείσει τα μαγάζι της για να απολαύσει άδεια και διακοπές, καθώς υπάρχουν αρκετοί ηλικιωμένοι πελάτες που δεν μπορούν να μαγειρέψουν.

Για κάποιους οι διακοπές αργούν. Μέχρι τότε όλοι στα πόστα τους καθώς οι ανάγκες τρέχουν.


Πηγή