Η ΕΠΟ έδωσε μέσω επιστολής συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για το τρομερό επίτευγμα της κατάκτησης του UEFA Conference League απέναντι στην Φιορεντίνα στην “OPAP Arena” το βράδυ της Τετάρτης (29/5).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, επ’ ευκαιρία της σπουδαίας και ιστορικής επιτυχίας της κατάκτησης του UEFA Europa Conference League για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Αναλυτικά το κείμενο της συγχαρητήριας επιστολής:

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Εκ μέρους της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και σύσσωμης της ποδοσφαιρικής οικογένειας της χώρας μας, σάς εκφράζουμε τα θερμότατα συγχαρητήριά μας για την κατάκτηση του 2024 UEFA Europa Conference League από τον Ολυμπιακό.

Πρόκειται για μια ανεπανάληπτη στιγμή στην ιστορία του Ελληνικού Ποδοσφαίρου και του Ολυμπιακού και μια χρυσή σελίδα στην αθλητική ιστορία της Ελλάδας.

Αθλητικά επιτεύγματα τέτοιου επιπέδου συνδράμουν μοναδικά στην ανάπτυξη του Ποδοσφαίρου στη χώρα και τη διεθνή αναβάθμιση και προβολή του.

Παρακαλούμε όπως διαβιβάσετε τα συγχαρητήριά μας στον προπονητή, στους ποδοσφαιριστές, το επιτελείο και όλους όσοι συνεισέφεραν στην ιστορική επιτυχία του Ολυμπιακού.

Με εκτίμηση,

Η συγχαρητήρια επιστολή:

Συγχαρητήρια της ΕΠΟ στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του Conference League

Πηγη