Συνελήφθη άντρας που αναζητούσε νεαρά κορίτσια με αγγελία έξω από λύκειο της Ρόδου

  Γονείς που εντόπισαν την αγγελία, ενημέρωσαν αμέσως την υποδιεύθυνση ασφάλειας Ρόδου.

  Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται από το μεσημέρι της Πέμπτης, ένας Νορβηγός που ζει στη Ρόδο, ο οποίος είχε όπως όλα δείχνουν αναρτήσει την άθλια αγγελία έξω από σχολικό συγκρότημα (Λύκειο) του νησιού, αναζητώντας… παρέα έναντι 15 ευρώ!

  Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα rodiaki, γονείς που εντόπισαν την αγγελία, ενημέρωσαν αμέσως την υποδιεύθυνση ασφάλειας Ρόδου, στελέχη της οποίας κλιμάκωσαν ελέγχους για τη σύλληψή του. Ο εντοπισμός του έγινε σήμερα το μεσημέρι, μετά από συντονισμένες έρευνες σε όλη την πόλη.

  Πρόκειται για έναν Νορβηγό που ζει στη Ρόδο σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για προσέλκυση ανηλίκων με σκοπό τις γενετήσιες πράξεις.

  Ο Νορβηγός αναμένεται να προσαχθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου για να ακολουθηθεί σε βάρος του η προβλεπόμενη από τις διατάξεις διαδικασία.

  Να σημειωθεί ότι η αγγελία προκάλεσε έντονη ανησυχία στους γονείς του σχολείου, καθώς κυκλοφόρησε τις προηγούμενες μέρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με σχετικό μήνυμα που εφιστούσε την προσοχή τους.

  Στην «αγγελία» που ανήρτησε μπροστά από Λύκειο της Ρόδου, ο αλλοδαπός έγραφε:

  Στην «αγγελία» που ανήρτησε μπροστά από Λύκειο της Ρόδου, ο αλλοδαπός έγραφε:

  «Αναζητώ αδύνατη, κοντή μαθήτρια για να μου κάνει παρέα σε περίπατο για δύο ώρες. -Να φορά μπικίνι και σορτσάκι -Μη καπνίστρια. 15 ευρώ.

  Συνάντησέ με μπροστά από την Ταβέρνα …

  Πέμπτη στις 13:00»

  Πηγή:in.gr