Ο Στέφανος Κασσελάκης από τη Χαλκίδα έστειλε εκ νέου μήνυμα ενότητας.

«Θα προσπαθήσω να ενώσω το χώρο με όλη μου την καρδιά και με όλη μου την ψυχή και με ανοιχτό μυαλό προς όλες τις κατευθύνσεις για μια δημοκρατική παράταξη», δήλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Στο πλευρό για ακόμα μια φορά βρέθηκε ο σύντροφός του.

«Είμαι πολύ υποστηρικτικός. Πήραμε αυτήν την απόφαση μαζί και θα είμαστε μαζί σε αυτό», ανέφερε ο σύντροφος του Στέφανου Κασσελάκη, Τάιλερ.

Για ανθρωποφαγία και επιθέσεις σε βάρος της έκανε λόγο η Έφη Αχτσιόγλου η οποία έστειλε εξώδικο σε ιστοσελίδα που υποστήριζε ότι εκείνη υπονόμευε τον Αλέξη Τσίπρα και τον κάλεσε μέσω sms παραιτηθεί από πρόεδρος τη βραδιά των εκλογών.

«Κανείς δεν μπορεί να μου καταλογίσει ότι λειτούργησα ποτέ με έναν τρόπο που να υπονόμευσε η να δημιούργησε προβλήματα. Το ζήτημα είναι να υπάρξει μια απάντηση από την άλλη πλευρά, γιατί είναι από εκείνη την πλευρά που προκύπτουν οι επιθέσεις που δημιουργούν την τοξικότητα ή ακόμα και την ανθρωποφαγία», τόνισε μήνυμά της η Έφη Αχτσιόγλου.

«Η ερώτηση είναι αν υπονόμευσε η κ. Αχτσιόγλου τον κ. Τσίπρα. Πώς να το ξέρω εγώ. Τέσσερις μήνες είμαι στο κόμμα. Να ρωτήσετε ανθρώπους που έχουν γνώση», απάντησε ο Στέφανος Κασσελάκης, ερωτηθείς για το θέμα.

Ωστόσο λίγες ώρες αργότερα ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε ανάρτηση υπέρ της Έφης Αχτσιόγλου για τα περί υπονόμευσης του Αλέξη Τσίπρα.

«Η Έφη Αχτσιόγλου μίλησε για ένα ψεύτικο sms που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και για αήθεις διαστρεβλώσεις. Έστειλε εξώδικο. Την πιστεύω απόλυτα. Θέλω να ξεκαθαρίσω και πάλι: Στον ΣΥΡΙΖΑ έχω συναγωνιστές, όχι αντιπάλους», ανέφερε σε μήνυμά του στο Twitter ο Στέφανος Κασσελάκης.

«O Aλέξης Τσίπρας επέλεξε τη στάση της σιωπής. Είναι συνεπής σε μια στάση που κράτησε από την αρχή. Αυτό που θεωρώ ότι δεν είναι εντάξει και δεν είναι σωστό είναι να εργαλειοποιείται η σιωπή του για να αποκομίσουν οφέλη για κάποια πλευρά. Ο Αλέξης Τσίπρας θα κάνει αυτό που ο ίδιος νομίζει. Κανείς δεν θα του υποδείξει τι να κάνει», υπογράμμισε η Έφη Αχτσιόγλου.

Για υπονόμευση του Αλέξη Τσίπρα εκ των έσω έκανε λόγο ο Γιώργος Τσίπρας, ενώ αιχμές άφησε και ο Νίκος Παππάς, ο οποίος ανέφερε ότι κάτι μεσολάβησε το βράδυ των εκλογών και ο Αλέξης Τσίπρας έθεσε εαυτόν στη διάθεση των μελών.

«Υπομονεύσει υπήρχε. Υπήρχαν σύντροφοι που ήθελαν να αποχωρήσει ο Αλέξης Τσίπρας από την ηγεσία του κόμματος. Πολλές παρεμβάσεις που γίνονταν κατά διαστήματα είχαν προφανή σκοπό να πλήξουν είτε τον ίδιο προσωπικά είτε το κόμμα», σχολίασε ο Γιώργος Τσίπρας.

«Κάτι μεσολάβησε εκτός έκανε τη δήλωση για την κάνει την Κυριακή το βράδυ. Δεν έχω για τέτοιον άνθρωπο τον Αλέξη», είπε σε τηλεοπτικό σταθμό ο Νίκος Παππάς.

H αντιπαράθεση των δυο μονομάχων συνεχίστηκε και σε επίπεδο προγραμμάτων.

«Ο συνυποψήφιός μου θεωρώ ότι δεν έχει ένα πολιτικό σχέδιο, τουλάχιστον δεν μας το έχει παρουσιάσει», υπογράμμισε η Έφη Αχτσιόγλου ενώ ο Στέφανος Κασσελάκης είπε: «Η κ. Αχτσιόγλου είπε επίσης ότι εγώ δεν έχω θέσεις. Εγώ έχω ξεκάθαρες θέσεις».

Σφοδρή επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη εξαπέλυσε ο Νίκος Φίλης

«Ξέρετε που ήταν ο Κασσελάκης όταν ο Πολάκης και ο Ξανθός έδιναν την μάχη για τους ανασφάλιστους; Στη ΝΔ. Ψήφιζε Μητσοτάκη και ήταν συνεργάτης του Μητσοτάκη από το 2012 έως το 2015 που ήταν κυβέρνηση ο Μητσοτάκης και προσυπέγραφε συνεπώς τις μνημονιακές πολιτικές», δήλωσε ο Νίκος Φίλης.

Οι τόνοι μεταξύ των δύο στρατοπέδων ανεβαίνουν κατακόρυφα με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για την κάλπη της Κυριακής.

Επικαιροποιήθηκαν τα στοιχεία των παλιών μελών

Με τις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ να βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής, μετά από μία πρώτη εκκαθάριση περίπου 6.500 παλαιά μέλη επικαιροποίησαν τα στοιχεία τους και την Κυριακή θα μπορέσουν να πάνε στις κάλπες και να ψηφίσουν.

Πηγές του ΣΥΡΙΖΑ εκτιμούν ότι η συμμετοχή στον β’ γύρο των εκλογών θα είναι μεγάλη και πως θα αγγίξει τα επίπεδα του α’ γύρου των εκλογών.


Πηγή