Στη σκιά της μετωπικής σύγκρουσης που, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, με τον συντονιστή των τομεαρχών (ΕΠΕΚΕ), Παύλο Πολάκη, συνεδριάζει σήμερα, Πέμπτη, η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος, με τον βουλευτή Χανίων να προσέρχεται στη συνεδρίαση, κάνοντας δηλώσεις για την… κατάρρευση του ΕΣΥ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Παύλος Πολάκης λογόφεραν κατά την έναρξη της συνεδρίασης του προεδρείου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να λέει στον βουλευτή Χανίων: «Παύλο, αν δεν σου αρέσει, μπορείς να φύγεις». Ο λόγος ήταν η προμήθεια των F-35 και η «χλιαρή» αντίδραση που είχε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Να σημειωθεί, πάντως, ότι πηγές της Κουμουνδούρουμ όπως και ο ίδιος ο Παύλος Πολάκης διαψεύδουν το περιστατικό.

Σε κάθε περίπτωση ο Στέφανος Κασσελάκης δεν αναφέρθηκε στο θέμα των εξοπλισμών στην Πολιτική Γραμματεία αλλά αναφέρθηκε στο ζήτημα της υγείας, το οποίο είχε συνδέσει ο κ. Πολάκης σε σχέση με το κόστος για την προμήθεια των F-35.

Ο πολιτικός συντάκτης τοπυ MEGA, Σωτήρη Μπολάκη επικοινώνησε με τον Παύλο Πολάκη και τον ρώτησε για τη διαρροή του επεισοδίου, με εκείνον να λέει πως το επεισόδιο αυτό δεν έγινε ποτέ.

«Γιατί πρέπει να απολογούμαι για οποιαδήποτε ιστορία επιστημονικής φαντασίας βγάζει ο οποιοσδήποτε συνάδελφός σας που διεκδικεί μάλλον το Όσκαρ ηλιθιότητας. Αυτό το πράγμα θα κάνουμε;», είπε ο ίδιος.


Πηγή