Σε πέντε συλλήψεις ανηλίκων για την υπόθεση ξυλοδαρμού της 15χρονης μαθήτριας από την περιοχή της Τούμπας στη Θεσσαλονίκη, προχώρησε εχθές η αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μία επιτέθηκε στην 15χρονη όταν η ίδια βγήκε από ένα internet cafe. Την έφτυσαν και την χτύπησαν στο μάτι, με αποτέλεσμα να πέσει κάτω και να χάσει τις αισθήσεις της, καθώς χτύπησε στο αριστερό μέρος του κεφαλιού της.

Η πράξη καταγράφηκε σε βίντεο και αναρτήθηκε στα social media.

Ο πατέρας της 15χρονης μίλησε στο MEGA για το περιστατικό.

«Η κόρη μου σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Δεν θέλει να βγει από το σπίτι, δεν θέλει να πάει στο σχολείο και θέλει να μετακομίσουμε. Και όλα, αυτά γιατί; Γιατί ήθελε να υπερασπιστεί μία φίλη της και δέχτηκε αυτή το bullying. Την έφτυσαν και μετά την χτύπησαν. Γιατί; Ποιος θα μας δώσει τον λόγο; Ποιος θα τιμωρήσει αυτά τα κορίτσια; Ποιος θα τιμωρήσει τους γονείς τους; Κανείς. Οι γονείς πέρασαν 6-7 φορές από μπροστά μας και δεν ζήτησαν ούτε μία φορά συγγνώμη. Δεν ρώτησαν τίποτα, σαν να μην υπήρχαμε. Σήμερα με πήρε τηλέφωνο ένας δικηγόρος και μου ζήτησε συγγνώμη», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Παιδιά είναι, πρέπει όμως να τιμωρηθούν για να συνετιστούν και να μην το κάνουν και άλλα παιδιά. Μεθαύριο θα είναι στην πόρτα άλλου και θα συνεχιστεί χωρίς να γίνει τίποτα ούτε να τιμωρηθούν».


Πηγή