Ένα μαγαζί για να γίνει hit δεν αρκεί μόνο το καλό φαγητό, τα ωραία ποτά και η ευχάριστη ατμόσφαιρα, χρειάζεται και αυτός ο μαγικός παράγοντας της θετικής ενέργειας και της αίσθησης πως εκεί είσαι πάντα ευπρόσδεκτος. Το Prac·sitele τα έχει όλα.

Της Νέλλη Καλαμαρά

Μπορεί κάποιοι να πιστεύουν πως το να ανοίξεις ένα επιτυχημένο μαγαζί είναι απλή υπόθεση. Αρκεί να είναι σε καλό σημείο, να προσφέρει καλό φαγητό, μερικά ευφάνταστα ποτά και να είναι όμορφο. Άντε να έχεις και καλές γνωριμίες. Μακάρι όμως να ήταν τόσο απλά τα πράγματα, γιατί έτσι όλοι θα μπορούσαμε εν δυνάμει να είμαστε επιτυχημένοι restauranteurs και επιχειρηματίες της εστίασης.


Πηγή