Αυξημένη είναι η κίνηση στα ΚΤΕΛ Κηφισού και Λιοσίων, σε λιμάνια αλλά και σε εθνικές οδούς καθώς όλο και περισσότεροι εκδρομείς αναχωρούν από το κλεινόν άστυ με προορισμό τα εξοχικά τους αλλά και περιοχές της επιλογής τους, προκειμένου να περάσουν το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.

Ειδικότερα, σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, η κίνηση παρουσιάζεται αυξημένη. Μάλιστα όπως δήλωσε στο ΑΠΕ -ΜΠΕ ο πρόεδρος της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Αυτοκινητιστών Υπεραστικών Συγκοινωνιών Σοφοκλής Φάτσιος, από σήμερα το πρωί της Παρασκευής (24/02), παρουσιάζεται αυξημένη κίνηση και στους δυο σταθμούς των υπεραστικών λεωφορείων, ποσοστό 40% περίπου σε σχέση με πέρυσι, ενώ για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων έχουν προστεθεί δρομολόγια προς όλους τους προορισμούς.

Την τιμητική της βέβαια στις προτιμήσεις των εκδρομέων έχει η Πάτρα και μετά ακολουθούν Αιτωλοακαρνανία, Βόλος, Λάρισα και Πελοπόννησος. Σύμφωνα με τον κ. Φάτσιο η Πάτρα θα περάσει τα επίπεδα του 2019, με τα πρώτα δρομολόγια σήμερα να ξεκινούν από τις 5:30 πμ ανά πέντε λεπτά και πληρότητα 100%, και αύριο από τις 7 πάλι ανά πέντε λεπτά.


Πηγή