«Βρεθήκαμε στο σπίτι του στις 23/6 και του έδωσα 10.000. Αυτά τα χρήματα αφορούσαν σε ένα δάνειο που μου είχε δώσει το οποίο του το είχα σχεδόν αποπληρώσει. Έμενε ένα μικρό υπόλοιπο. Έτσι κλείσαμε ραντεβού για την επόμενη μέρα και μου είπε να βρεθούμε στο Αρτόπολις στην Κηφισιά. Ήταν ένα μέρος που ξέραμε και οι δύο. Πήγα πρώτα εγώ και εκείνος άργησε κάνα 20λεπτο. Συναντηθήκαμε δύο με δυόμιση. Καθίσαμε μαζί ένα-δύο λεπτά, του έδωσα τα χρήματα και έφυγε», λέει χαρακτηριστικά.

«Νομίζω ότι είχε και άλλους στο αυτοκίνητο αλλά ήρθε μόνος του στο ραντεβού. Εγώ πιστεύω ότι σε αυτούς πήγαν τα χρήματα που του έδωσα».

Σχετικά με τα κλειδιά που πήρε και άνοιξε το σπίτι του άτυχου επιχειρηματία, ενώ ήταν αγνοούμενος, δήλωσε:

«Τα κλειδιά του σπιτιού στη Βούλα μου τα έδωσε ο αστυνομικός, μετά από τηλεφώνημα της γυναίκας του. Πήγα για να βγάλω τη γάτα του. Δεν πήγα κρυφά. Η αστυνομία έκανε πληθώρα λαθών αλλιώς θα τον είχαν βρει το δολοφόνο. Όλους τους θεωρώ ύποπτους. Είχε ένα εκατομμύριο διακόσιες χιλιάδες ευρώ σπίτι του. Με δεδομένο ότι δεν τα πήρα εγώ ποιος τα πήρε; Δεν υπήρχε χρηματοκιβώτιο στο σπίτι είμαι 100% σίγουρος. Ούτε και τηλεκοντρόλ υπήρχε και η πόρτα του γκαράζ ανοίγει με κλειδί, βάσει νόμου. Ο Χούπης έμπαινε με το κλειδί στο γκαράζ.», κατέληξε.


Πηγή