Γνωστός Αιτωλοακαρνάνας πρώην διαιτητής ποδοσφαίρου, καθηγητής διαιτησίας με πολιτική παρουσία και τακτικές εμφανίσεις σε ΜΜΕ πανελλαδικής εμβέλειας, φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια και θα καταθέσει στην ανακρίτρια.

Ο πρώην διαιτητής Α’ Εθνικής, ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Αττική με τον Συνδυασμό του Γιώργου Πατούλη το 2019.

Η 12χρονη στην κατάθεσή της είχε κάνει λόγο ότι ο Ηλίας Μίχος της είχε δώσει τη διεύθυνση ενός οδοντιάτρου με τον οποίο, όπως είπε, είχε ερωτικές επαφές στο ιατρείο του.

Από την επιτόπια έρευνα που έκανε το ereportaz αποδείχθηκε ότι στην συγκεκριμένη πολυκατοικία δεν υπάρχει οδοντίατρος αλλά στο ισόγειο έχουν εργαστήρια δύο οδοντοτεχνίτες.

Αρνείται κάθε εμπλοκή o πρώην διαιτητής

Ο οδοντοτεχνίτης και καθηγητής διαιτησίας αρνήθηκε κάθε εμπλοκή του στην υπόθεση.

Είπε πως ήξερε πολύ καλά την οικογένεια και την 12χρονη: «Ερχόταν το κοριτσάκι και του έδινα 1 -2- 5 ευρώ. Τσοντάραμε όλοι να δώσουμε χρήματα στο παιδάκι για να πάρει ένα παγωτό. Με τον Μίχο τα είχα σπάσει από το 2019».

Ο ίδιος είπε ότι «όλοι το γνώριζαν ότι η μικρή ήταν ένα φτωχόπαιδο αλλά όχι για τα άλλα. Εγώ της έδινα συμβουλές, μην πέσει σε παγίδα…κλπ. Πέσαμε απ’ τα σύννεφα όλοι γιατί έχουμε «αρρωστημένους ανθρώπους» στη γειτονιά».

Ο οδοντοτεχνίτης και καθηγητής διαιτησίας μας είπε ακόμα ότι «έπεσε απ’ τα σύννεφα» με τον δερματολόγο Μανιάτη, τον οποίο δεν γνώριζε πάντως προσωπικά.

Πληροφορίες από Lawandorder.gr, ereportaz

Πηγή: agriniopress.gr


Πηγή