Σοκ προκαλεί η ενέργεια μητέρας στον Βόλο, η οποία δεν υπολόγισε το παιδί της και το έριξε σε κάδο ανακύκλωσης ρούχων προκειμένου να πάρει τα χρήματα.

Μια σοκαριστική καταγγελία ήρθε στο «φως» από αυτόπτη μάρτυρα στον Βόλο, ο οποίος είδε μια μητέρα να ρίχνει το παιδί της στο κάδο ανακύκλωσης ρούχων.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr ο «Εσταυρωμένος» έκανε σχετική ανάρτηση για τη συγκεκριμένη καταγγελία στην οποία φαίνεται ότι μια μητέρα πήρε στα χέρια της τον γιο της και τον έριξε μέσα στο κάδο.

Ο γιος της με γρήγορες κινήσεις άδειασε όλο το δοχείο με τα ρούχα και το έδωσε στη μάνα του. Άμεσα φόρτωσαν το φορτηγάκι στο οποίο επέβαιναν και πήγαν σε επόμενο κάδο για να αδειάσουν τον ρουχισμό.

Η ανάρτηση του «Εσταυρωμένου»

«Ήταν έξυπνη και αναγκαία η κίνηση του Δήμου Βόλου να τοποθετήσει και στην πόλη του Βόλου κάδους ανακύκλωσης ενδυμάτων και υποδημάτων. Παλαιότερα, κάποιοι τα πετούσαν στους κάδους απορριμμάτων ή και στο δρόμο. Τουλάχιστον σήμερα μπορούν οι νοικοκυρές να τα τοποθετούν μέσα στους φρεσκοβαμμένους κάδους ανακύκλωσης ρούχων, για να αξιοποιηθούν…

Υπάρχουν όμως και κάποιοι πιο … έξυπνοι, οι οποίοι βρήκαν τρόπους να κλέβουν το περιεχόμενο των κάδων αυτών. Σκοπός τους, η πώληση των μεταχειρισμένων ενδυμάτων κ.α. στις λαϊκές αγορές και στα χωριά για ένα ευρώ το κομμάτι; Ήταν βράδυ. Ένα φορτηγάκι στάθμευσε διακριτικά κοντά σ’ έναν κάδο ανακύκλωσης ρούχων. Μια μητέρα, που βγήκε από το αυτοκίνητο, παίρνει στα χέρια της τον μικρό της γιό και τον ρίχνει μέσα στον… κάδο! Εκείνο, με γρήγορες κινήσεις, άδειασε ολόκληρο το περιεχόμενο του δοχείου δίνοντάς το στα χέρια της μάνας του. Στη συνέχεια, φόρτωσαν το φορτηγάκι με την λεία τους και απομακρύνθηκαν γρήγορα για να σταθμεύσουν και στον πιο κάτω κάδο! Αυτό το γεγονός έγινε γνωστό από έναν αυτόπτη μάρτυρα που σάστισε όταν είδε αυτή τη σκηνή. Κανείς δεν μπορούσε να σκεφτεί αυτόν τον τρόπο αρπαγής… «Η πενία τέχνας κατεργάζεται»».

Πηγη


agrinio24.gr/