Ο άλλοτε φόργουορντ του Ολυμπιακού, μίλησε για τον Σέρβο αστέρα και την επιλογή του να επιστρέψει στην χώρα του για λογαριασμό της Παρτίζαν, αλλά ο ίδιος θεωρεί πως θα καταφέρει να τον πείσει να φορέσει τα “ερυθρόλευκα”.

Ο Πέρο Άντιτς μίλησε στην ιστοσελίδα «basketballsphere», κάνοντας ειδική αναφορά στον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, καθώς γνωρίζει την συμπάθεια που έχει ο Σέρβος γκαρντ στην ομάδα της Παρτίζαν. Σε δηλώσεις του στο παρελθόν είχε διευκρινίσει πως θα ήθελε να επιστρέψει στην Παρτίζαν όταν αποχωρήσει από το NBA. Βέβαιο ο Πέρο Άντιτς δεν το άφησε ασχολίαστο, τονίζοντας πως θα κάνει τα πάντα για να τον φέρει στην ομάδα του Ερυθρού Αστέρα.

Οι δηλώσεις του Πέρο Άντιτς:

«Μιλήσαμε πριν από δύο μέρες, μιλάμε συχνά. Κάναμε πλάκα, αφού ήμασταν συγκάτοικοι στις αποστολές όταν ήμασταν συμπαίκτες (σ.σ στην Φενέρμπαχτσε)” δήλωσε αρχικά ο Άντιτς, για να προσθέσει αστειευόμενος: “Μία μέρα θα τον φέρω στον Ερυθρό Αστέρα. Έχει πει ότι θέλει να τελειώσει την καριέρα του στην Παρτίζαν, αλλά νομίζω ότι θα τον φέρω στον Ερυθρό Αστέρα».//ΓΡ


Πηγη