Ο Ατρόμητος επικράτησε 1-0 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο, χάρις σε γκολ που πέτυχε ο Kαραμάνης στο 40′. Οι δύο ομάδες χρησιμοποίσαν πολλούς νεαρούς.

Ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε 2-1 του Παναιτωλικού σε φιλική αναμέτρηση των δύο ομάδων στο Αγρίνιο. Οι Μπαρτόλο, Μάντζης σκόραραν για τους Αρκάδες ενώ για τα “καναρίνια” βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα ο Μπελεβώνης.

Ο Παναιτωλικός είχε καλή απόδοση στο α’ ημίχρονο αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει. Άγγιξε το γκολ στο 11′ με την κεφαλιά του Μπρούνο Ντουάρτε να βρίσκει στο δοκάρι.

Οι Αρκάδες άνοιξαν το σκορ στο 55′ με κοντινό σουτ του Μπαρτόλο. Δέκα λεπτά αργότερα ήρθε η ισοφάριση με ωραία κίνηση έξω από την περιοχή και σουτ του Χρήστου Μπελεβώνη. Στο 76’ διαμορφώθηκε το τελικό 1-2 με κοντινό σουτ του Μάντζη μετά από αμυντική ολιγωρία της ομάδας του Αγρινίου.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Καπίνο (46’ Γκρατερόλ), Λιάβας (58’ Κοντούρης), Τορεχόν (58’ Στάγιτς), Μπ. Ντουάρτε, Μαλής, Τσιγγάρας (77’ Σκιαδάς), Ξενιτίδης (58’ Μλάντεν), Μπουζούκης (46’ Μπελεβώνης), Χουάνπι (46’ Φρ. Ντουάρτε), Ντίας (46’ Χατζηθεοδωρίδης), Πέδρο (58’ Βοΐλης).

ΑΣΤΕΡΑΣ: Σγουρής, Καρμόνα, Χριστόπουλος, Ζουκάνοβιτς, Άλβαρες, Μουνάφο, Αλάγκμπε, Κρέσπι, Σίτο, Ζουγλής, Κωστέας.

Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν οι: Παπαδόπουλος, Γκαρσία, Χουχούμης (82′ Ηλ. Χριστόπουλος), Ατιένθα (82′ Γκρόζντανιτς), Καστιάνο, Βαλιέντε (76′ Προύντζος), Εμπόχ, Μπερτόγλιο, Μπαρτόλο, Καλτσάς, Μάντζης

Το άρθρο Παναιτωλικός: Φιλική ήττα στο Αγρίνιο απο τον Ατρόμητο εμφανίστηκε πρώτα στο agrinio24.gr.


Πηγή