Ολοκληρώθηκε η απολογία του 52χρονου, που ξυλοκόπησε άγρια τη 43χρονη αστυνομικό σύζυγό του.

Η απολογία του επιχειρηματία είχε διάρκεια περίπου  δύο ώρες και από στιγμή σε στιγμή αναμένεται η απόφαση αν θα κριθεί ή όχι προφυλακιστέος.

Ο 52χρονος επιχειρηματίας κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και ενδοοικογενειακή βία.

Ο δράστης  έφθασε στο γραφείο της ανακρίτριας στις 8.20 το πρωί με αυξημένη αστυνομική παρουσία.

Όσο περίμενε ο 52χρονος να μπει στο γραφείο της ανακρίτριας μια γυναίκα που ήταν γνωστή του ζευγαριού τον πλησίασε και του επιτέθηκε λεκτικά φωνάζοντας «αν δεν την αγαπούσες, τα δύο κορίτσια σας δεν τα σκέφτηκες;».

Τι υποστήριξε ο 52χρονος στην απολογία του

Σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες ο 52χρονος φέρεται να υποστήριξε ότι περιστατικό της άγριας κακοποίησης διήρκησε δέκα λεπτά, κι όχι μιάμιση ώρα.

Ενώ, ανέφερε ότι είδε κάποια μηνύματα στο κινητό της 43χρονης αξιωματικού και «θόλωσε» από το θυμό.

Συγκεκριμένα, είπε: «Είμαι απαράδεκτος για αυτό που έκανα, δεν μπορώ να δικαιολογήσω τον εαυτό μου. Δεν μπορούσα να αντιληφθώ τον πόνο και την ζημιά που προκαλώ. Αντιλήφθηκα όσα έκανα μετά από 3 ημέρες στα κρατητήρια. Όλα έγιναν εν βρασμώ ψυχής», και αρνήθηκε ότι ήθελε να την σκοτώσει.

Ο Αλέξης Κούγιας ανάμεσα στους συνηγόρους του

Εκτός των δύο συνηγόρων που έχει ο 52χρονος, στην ομάδα υπεράσπισής του προστέθηκε ο Αλέξης Κούγιας,  ο οποίος σε ανακοίνωσή του σημείωσε ότι σε βάρος του πελάτη του «έχει στηθεί μία μεροληπτική προανακριτική διαδικασία από τους συναδέλφους της αστυνομικού».

Τέλος, ο κ. Κούγιας ανέφερε ότι δεν κατασχέθηκε το κινητό του θύματος κι ότι ξεκίνησε η απολογία του κατηγορουμένου χωρίς να υπάρχει το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης.


Πηγή