Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις και προκαλούν σοκ στην υπόθεση δολοφονίας της 23χρονης Φαίης (Φωτεινής) Μπακογιώργου τον Οκτώβριο του 2021 στην Κυψέλη.

Το χρονικό

Τα ίχνη της 22χρονης εγκύου είχαν χαθεί στις 8 Οκτωβρίου 2021 στην Κυψέλη. Για την εξαφάνισή της είχε εκδοθεί missing alert, με την κοπέλα να εντοπίζεται νεκρή την ίδια ημέρα.

Από τότε ο πατέρας της προσπαθεί να βρει τον δολοφόνο του παιδιού του, ψάχνοντας πληροφορίες για το διαμέρισμα «κολαστήριο» όπου έμενε η Φαίη Μπακογιώργου, με τον ίδιο να καταγγέλλει ότι η κόρη του είχε πέσε θύμα εκμετάλλευσης και μαστροπείας.

Από την πλευρά τους, η μητέρα και η αδελφή της Φαίης ισχυρίζονταν ότι ο πατέρας της γνωρίζει τον δολοφόνο του θύματος και ότι θα πρέπει να μιλήσει.

Οι δύο δολοφονίες

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα» προχώρησε σε μια αποκάλυψη στο LIVE NEWS.

Συγκεκριμένα, ο αστυνομικός συντάκτης είπε πως οι δολοφονίες οι οποίες αποδίδονται σε αυτά τα τρία άτομα είναι δύο και όχι μία.

Σύμφωνα με τη δίωξη που ασκήθηκε, θύμα δολοφονικής ενέργειας είναι και μία ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία διέμενε στο ίδιο διαμέρισμα με τις τρεις γυναίκες.

Σύμφωνα με τι πληροφορίες, και αυτή η γυναικά είχε ξυλοκοπηθεί μέχρι θανάτου ενώ φαίνεται πως οι γυναίκες την  εκμεταλλεύονταν.

Το μαρτύριο της Φαίης

Η ερεύνα έγινε από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της ασφάλειας Αττικής, και σύμφωνα με τα στοιχεία, η μητέρα και η αδελφή της Φαίης είχαν γνωρίσει την μαστροπό-σπιτονοικοκυρά και αποφάσισαν την εκπόρνευση της άτυχης κοπέλας.

Επιπλέον, οι γυναίκες φαίνεται να χτυπούσαν πολύ συχνά την κοπέλα ενώ της ζητούσαν να πέφτει μπροστά σε αυτοκίνητα, παριστάνοντας το θύμα τροχαίου, με σκοπό να παίρνουν τις αποζημιώσεις.

Σύμφωνα με τος καταθέσει του τελευταίους μήνες, όταν πληροφορηθήκαν πως η κοπέλα ήταν έγκυος, την χτύπησαν με σκοπό να πεθάνει και το παιδί. Η κουβέρτα με την οποία βρέθηκε τυλιγμένη η Φαίη αποκαλύφθηκε πως  ήταν  από το σπίτι που διέμεναν οι γυναίκες.

Ξυλοδαρμός η αιτία θανάτου

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος είπε πως η δολοφονία έγινε μετά από απανωτούς ξυλοδαρμούς. Στη διαλεύκανση της υπόθεση βοήθησαν οι μαρτυρίες από άτομα της γειτονιάς ενώ το ιατρικό πόρισμα έδειξε πως η αιτία του θανάτου ήταν ο ξυλοδαρμός.

Η έρευνα από την αστυνομία συνεχίζεται.


Πηγή