Ένα αδιανόητο έγκλημα σημειώθηκε στα Τρίκαλα, όπου ένας 46χρονος έκοψε με αλυσοπρίονο το κεφάλι του πατέρα του μέσα σε βιοτεχνία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο πατροκτόνος αποκάλυψε αρκετές ώρες αργότερα την φρικιαστική του πράξη, καθώς φέρεται να κάλεσε την Αστυνομία και να ενημέρωσε για όσα είχαν συμβεί δύο ημέρες μετά.

Η ανατριχιαστική είδηση έγινε γνωστή το απόγευμα της Κυριακής (18/02).

Βρήκαν το πτώμα χωρίς κεφάλι και χέρια

Μετά την κλήση του 46χρονου πατροκτόνου, αστυνομικοί που έσπευσαν στην βιοτεχνία, που υποδείχθηκε από τον δολοφόνο ως ο τόπος του εγκλήματος, ήρθαν αντιμέτωποι με το αποκρουστικό θέαμα.

Είδαν τον 76χρονο πατέρα του να κείτεται αποκεφαλισμένος στο έδαφος, με το κεφάλι να βρίσκεται δίπλα από την σορό, ενώ ο δράστης είχε μερικώς διαμελίσει τον πατέρα του. Πιθανότατα αυτή να ήταν μια προσπάθεια να τεμαχίσει τον πατέρα του και να εξαφανίσει το πτώμα.

Αυτοτραυματίστηκε με το αλυσοπρίονο ο πατροκτόνος

Σημειώνεται ότι ο 46χρονος είχε αυτοτραυματιστεί και ο ίδιος με το αλυσοπρίονο, με αποτέλεσμα να τον μεταφέρουν, στη συνέχεια, στο νοσοκομείο με βαθύ τραύμα στην αυχενική χώρα.

Ο δράστης φαίνεται να επικαλείται ψυχολογικά προβλήματα. Στο σημείο της τραγωδίας βρίσκονται άνδρες της αστυνομίας και διενεργείται έρευνα.


Πηγή