«Ό,τι κι αν κάνουν οι πολιτικοί δορυφόροι του Μητσοτάκη δε θα αποτρέψουν την προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ να γίνει αξιωματική αντιπολίτευση» ήταν το μήνυμα του Νίκου Ανδρουλάκη.

Συγκεκριμένα, για την κα Χριστοφιλοπούλου είπε:

«Το καλοκαίρι του 2022 (…) της είχε προτείνει ο κ. Μητσοτάκης να τη βάλει στη θέση του κ. Μενουδάκου, στην Ανεξάρτητη Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. (…) Όμως για καλή μου τύχη και για κακή τύχη του κ. Μητσοτάκη και της κυρίας Χριστοφιλοπούλου, είχα μάθει πριν μερικές ημέρες από το ευρωκοινοβούλιο για την απόπειρα παγίδευσης του κινητού μου από το Predator. Ήταν επιλογή του κ. Μητσοτάκη να αντικαταστήσει τον κ. Μενουδάκο και ήθελε να βάλει στην Ανεξάρτητη Αρχή ένα πρόσωπο που δεν ταυτιζόταν με τη ΝΔ και θα έκανε τη δουλίτσα του».

Για τον Ανδρέα Λοβέρδο

Για την ίδρυση κόμματος από τον Ανδρέα Λοβέρδο τήρησε αποστάσεις και απάντησε: «Δεν είναι πρώτη φορά που κάνει κόμμα ο κ. Λοβέρδος» ενώ προέβη σε ένα γενικότερο σχόλιο: «Ό,τι και να κάνουν οι πολιτικοί δορυφόροι του κ. Μητσοτάκη δεν θα αποτρέψουν το ΠΑΣΟΚ από το να γίνει αξιωματική αντιπολίτευση στις ευρωεκλογές».

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στις συνεργασίες με άλλα κόμματα της Βουλής.

«Κάθε τύπου συνεργασία είναι πολιτική, όχι στην συγκόλληση».


Πηγή