Στα χέρια της αστυνομίας στην Καλαμάτα βρίσκεται ένας 19χρονος για υπόθεση revenge porn, μετά από καταγγελία της πρώην κοπέλας του…

Θύμα του, μια 21χρονη στην Καλαμάτα που διασύρθηκε από τη δράση του 19χρονου πρώην φίλου της, σε μια νέα υπόθεση revenge porn που έχει προκαλέσει αναστάτωση στην πόλη. Ο νεαρός που συνελήφθη και κατηγορείται, φέρεται να έστλενε γυμνές φωτογραφίες της κοπέλας, τα οποία συνοδεύονταν από χυδαία μηνύματα. Η 21χρονη δεν είχε ιδέα αρχικά. Όπως και σε μια ανάλογη περίπτωση στον Βόλο, έμαθε όλα όσα συνέβαιναν για μέρες πίσω από την πλάτη της, όταν φίλοι που είδαν τις εικόνες την ειδοποίησαν. Χωρίς να χάσει άλλο χρόνο απευθύνθηκε στους αστυνομικούς και οι διαδικασίες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 19χρονου κινήθηκαν ταχύτατα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι είχε σχέση για λίγους μήνες και κάποια στιγμή η 21χρονη ζήτησε από τον 19χρονο να χωρίσουν. Εκείνος αντέδρασε αλλά η κοπέλα δεν φανταζόταν αυτά που είχε στο μυαλό του. Ο νεαρός με «όπλο» φωτογραφίες από προσωπικές τους στιγμές άρχισε να την διασύρει. Με την υπόθεση revenge porn, να έχει πάρει διαστάσεις και να προκαλεί αντιδράσεις στην Καλαμάτα.

Πιο αναλυτικά, την 21χρονη πρώην κοπέλα του αποφάσισε να εκδικηθεί ένας 19χρονος, που έστελνε βίντεο με άσεμνο περιεχόμενο (Revenge porn) σε γνωστούς του, ενώ παράλληλα την απειλούσε και την εξύβριζε.

Σύμφωνα με το tharrosnews.gr, η 21χρονη ενημέρωσε την Αστυνομία όπου συνέλαβε το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου, τον δράστη στον Αντικάλαμο του Δήμου Καλαμάτας και πλέον κατηγορείται για παράβαση προσωπικών δεδομένων, απειλή και εξύβριση.

newsit.gr


agrinio24.gr/