Ξεφάντωσε κυριολεκτικά η Ναύπακτος την Κυριακή του Καρναβαλιού! Εκατοντάδες μικροί και μεγάλοι με πολύ κέφι πλημμύρισαν τους κεντρικούς δρόμους της πόλης από νωρίς το απόγευμα έως αργά το βράδυ. Η Παρέλαση με τους δεκάδες καρναβαλιστές που ξεκίνησε από το Κεφαλόβρυσο κατέληξε στο Λιμάνι και στο party που ακολούθησε με τους djs Fokion και Psycho!

Σημειώνεται ότι, όπως και σε όλες πλέον τις μεγάλες εκδηλώσεις, ο Δήμος Ναυπακτίας φρόντισε να υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος ώστε τα ΑμεΑ να έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ανεμπόδιστα και με ασφάλεια την Καρναβαλική Παρέλαση.

Σήμερα, Καθαρά Δευτέρα το Παραδοσικό Γαϊτανάκι στήνεται στο Λιμάνι της πόλης σε συνεργασία με τον ΛΠΧΟΝ «Ανεμογιάννης», ενώ στη Σίμου ο Πολιτιστικός Σύλλογος Απανταχού Σιμιωτών μας προσκαλεί όλους να γιορτάσουμε μαζί τα Κούλουμα!

Screenshot 54 5Screenshot 55 7Screenshot 56 8Screenshot 57 6Screenshot 58 7Screenshot 59 7Screenshot 60 6Screenshot 61 7Screenshot 62 7Screenshot 63 7Screenshot 64 7Screenshot 65 7Screenshot 66 7


Πηγή