«Διαφωνώ κυρίως στους όρους με τους οποίους επέστρεψε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην τηλεόραση», λέει ο Δημήτρης Παπανώτας.

Στο περιοδικό «7 Μέρες TV» και τον Γιάννη Βίτσα έδωσε συνέντευξη ο Δημήτρης Παπανώτας. Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι άλλο ένα δυνατό πρόσωπο το οποίο τα τελευταία τρία χρόνια επέστρεψε στην τηλεόραση.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έχει πολύ ισχυρή άποψη, είτε συμφωνείς μαζί του είτε όχι. Είναι πολύ ενδιαφέρον να τον ακούς και νομίζω ότι λίγο αδικείται ως προς το ρόλο που έχει αναλάβει επιστρέφοντας, όχι μόνο στη συγκεκριμένη εκπομπή, αλλά και στο Big Brother. Ναι μεν ο ίδιος τον έχει αποδεχτεί, αλλά βλέπω ότι λίγο αντιδρά, ότι κλοτσάει σε όλο αυτό. Καταλαβαίνω γιατί του συμβαίνει. Ο Μικρούτσικος είναι ένα τηλεοπτικό κεφάλαιο, ασχέτως αν εγώ συχνά διαφωνώ μαζί του.

Σε τι διαφωνείτε;

Κυρίως στους όρους με τους οποίους επέστρεψε. Κάποια στιγμή πρέπει να βγαίνουμε στη σύνταξη, να αποσυρόμαστε όταν ακόμη υπάρχει θετικό κλίμα για την παρουσία μας. Διαφωνώ σε διάφορα πράγματα, αλλά αποτελεί ένα μεγάλο κεφάλαιο και η γνώμη του είναι όντως πολύ ενδιαφέρουσα.

zappit.grΠηγή