Ξυλοδαρμοί και μαχαιρώματα έξω από σχολεία, σε πλατείες και εφηβικά στέκια. Τρία νέα περιστατικά με πρωταγωνιστές ανήλικους έρχονται να προστεθούν στη λίστα που δυστυχώς καθημερινά μεγαλώνει.

14χρονος στη Νάξο μαχαίρωσε 16χρονο έξω από Γυμνάσιο του νησιού λίγο μετά το σχόλασμα. Ο μικρότερος βγάζει από την τσέπη του ένα μαχαίρι και τραυματίζει τον 16χρονο στο χέρι.

Το παιδί χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Πατήσια: Βασάνισαν 16χρονη

Τον απόλυτο εφιάλτη ζούσε ένα 16χρονο κορίτσι σε δομή φιλοξενίας ασυνόδευτων παιδιών στα Πατήσια.

Τρείς ανήλικες την βασάνιζαν σχεδόν καθημερινά. Χθες της επιτέθηκαν για ακόμη μια φορά χτυπώντας την με μανία στο πρόσωπο και το σώμα. Το παιδί δεν άντεξε άλλο και φανέρωσε τα όσα ζούσε. Πήγε στο αστυνομικό και κατήγγειλε τους ξυλοδαρμούς.

Το κορίτσι περιέγραψε στους αστυνομικούς πως δεν ήταν η πρώτη φορά που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τις συγκεκριμένες ανήλικες. Λίγες μέρες πριν την είχαν χτυπήσει με έναν ξύλινο πλάστη σε όλο της το σώμα.

Καλαμάτα: Άγριος ξυλοδαρμός 16χρονου

Στην Καλαμάτα, τέσσερις έφηβοι από 14 έως 16 ετών ξυλοκόπησαν και άφησαν αιμόφυρτο 16χρονο συμμαθητή τους. Το θύμα μπήκε στη μέση για να βοηθήσει άλλο παιδί που παρενοχλούσε η ομάδα και τότε εκείνοι άρχισαν να τον χτυπούν με γροθιές στο πρόσωπο

Φόβος ακόμα και για μία βόλτα

Ακόμα και μια βόλτα στη γειτονιά, μπορεί να εξελιχθεί σε θρίλερ καταγγέλλουν στο ΜEGA έφηβοι και παιδιά.

«Αυτά τα παιδιά δεν ξέρουν που βαράνε και τι βαράνε και μπορεί να γίνει κάτι πολύ κακό».

«Τους παίρνουν λεφτά να τους παίρνουν κινητά είτε για να τους δείρουν είτε απλά για πλάκα».

Την προηγούμενη εβδομάδα σε περιοχή της Δυτικής Αττικής συνέβη ένα αδιανόητο περιστατικό κακοποίησης ζώου. Ανήλικοι χτύπησαν με κοντάρι σκούπας έναν ήδη τραυματισμένο γλάρο και τον πετροβόλησαν μέχρι να πεθάνει.


Πηγή