Μετά την αποκάλυψη του αστυνομικού συντάκτη των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα» Βασίλη Λαμπρόπουλου, για τη γυναίκα που εμφανιζόταν μαζί με τον Κώστα Πολυχρονόπουλο στα καταστήματα των τυχερών παιχνιδιών, το LIVE NEWS παρουσιάζει τη μαρτυρία ενός ανθρώπου ο οποίος έχει δει συχνά τον Κώστα Πολυχρονόπουλο σε τέτοια καταστήματα.

Εντύπωση, όπως λέει, του προκάλεσε το γεγονός πως ενώ ο καθένας δικαιούται ένα μηχάνημα, εκείνος είχε τρία ταυτόχρονα.

«Ήταν πολύ γνωστή φυσιογνωμία. Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή τουλάχιστον για 1,5 χρόνο. Μετά τις 23.30 ήταν στα δύο (πρακτορεία) της Γ…(περιοχή της Γλυφάδας). Πέρα ότι έπαιζε τρελά ποσά δηλαδή, μπορεί να έπαιζε και 2 χιλιάδες στο κάθε μηχάνημα, 3 χιλιάδες στο κάθε μηχάνημα, πάκο τα πενηντάρικα, μόνο 2 ευρώ ( στο ποντάρισμα) και δεν έπαιζε μόνο τα διαμάντια που λένε, έπαιζε πολλά», είπε αρχικά και συνέχισε λέγοντας:

«Το περίεργο ποιο ήταν, ότι κάθε παίκτης δικαιούται μόνο μια κάρτα. Αυτός τι έκανε; Είχε 3 (κάρτες) και κρατούσε 3 μηχανήματα, τα οποία δεν μπορούσες εσύ να παίξεις. Είχε γυρίσει τις καρέκλες κι όταν έβλεπε ότι τελειώνουν τα χρήματα πήγαινε και γέμιζε. Πήγαινε 2:30 – 3:00, δεν έφευγε νωρίς. Δεν τολμούσε να του μιλήσει κανένας. Είχε έρθει με μια ξανθιά, πρέπει να ήταν 55αρα. Ήταν γνωστή επειδή είχε έρθει 2 – 3 φορές. Αν δεν κέρδιζε στο πρώτο (πρακτορείο) της Γλυφάδας, πήγαινε στο δεύτερο».


Πηγή