Επεισοδιακή ήταν η συνέντευξη που παραχώρησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης στον ραδιοφωνικό σταθμό της Ρόδου Real Voice.

Η ένταση ξεκίνησε όταν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε κατά τη συνέντευξή του ότι δεν υπήρξε διαφημιστική καμπάνια πέρυσι μετά τις φωτιές με την δημοσιογράφο να του επισημαίνει ότι δεν έχει σωστή ενημέρωση διότι υπήρξε ειδική καμπάνια και μάλιστα είχε απήχηση σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Ακολούθησε έντονος διάλογος με τη δημοσιογράφο Ρένα Παυλάκη, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να εκνευρίζεται και να αποχωρεί από το στούντιο.

«Τον καλέσαμε με τις καλύτερες των προθέσεων. Θεωρήσαμε σημαντικό το ότι αποδέχτηκε την πρόταση ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ξεκίνησα τη συζήτηση καλώντας τον να θέσει την ατζέντα των θεμάτων», είπε στο MEGA η Ρένα Παυλάκη.

«Ο ρόλος μου ήταν να τον καλέσω να καταθέσει τις απόψεις του κόμματός του. Από το σημείο που έβαλε ο ίδιος κάποια θέματα στη συζήτηση και είδα ότι υπήρχε έλλειψη ενημέρωσης των ζητημάτων αυτών, όφειλα να πω ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα όπως τα έλεγε».

«Με χλεύασε και με ειρωνεύτηκε ότι δεν ξέρω ποιο κόμμα κυβερνά τη χώρα. Ένιωσα ότι πρέπει να υπερασπιστώ την αξιοπρέπειά μου», συμπλήρωσε.

Η κα Παυλάκη ανέφερε πως δέχεται διασυρμό από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Στέφανο Κασσελάκη, ενώ κατήγγειλε πως δέχεται επιθέσεις στα social media.


Πηγή