«Μπήκα στο δωμάτιο και φώναζα πείτε μου πως είναι δυνατόν ένα πόμολο να κράτησε το σώμα του παιδιού μου».

Στραγγάλισαν το παιδί μου και μετά το κρέμασαν για να φανεί αυτοκτονία ,υποστηρίζει στο Τούνελ ο πατέρας του 19χρονου Νικόλα από τα Σπάτα. Οι μαρτυρίες του ίδιου και του δικηγόρου του στην εκπομπή για τα όσα προηγήθηκαν αλλά και στην πεποίθησή τους ότι κάποιος ή κάποιοι έστησαν το σκηνικό θανάτου ,ανοίγουν νέο κύκλο ερευνών.

Ο πατέρας του 19χρονου σπουδαστή κατέθεσε αίτημα υποστήριξης της κατηγορίας μετά την μήνυση της μητέρας, διόρισε τεχνικό σύμβουλο για αυτοψία στο χώρο, ενώ προχωρά και σε μήνυση εναντίον αγνώστων για ανθρωποκτονία.

Κομβική μαρτυρία στην εκπομπή , ο κλειδαράς που κλήθηκε από την μητέρα στο σπίτι του μαρτυρίου του παιδιού της, την Πέμπτη 14 Ιουλίου του 2022. Αναφέρει πως ανέβηκε στο δωμάτιο του 19χρονου για να δώσει ένα κοπτάκι που του ζήτησαν οι αστυνομικοί, ώστε να κόψουν τα κορδόνια από τα χέρια του παιδιού που ήταν σφιχτά δεμένα.

«Η μάνα έφυγε τρέχοντας προς το δωμάτιο του παιδιού. Στην αρχή είπε ότι η πόρτα του δωματίου του ήταν κλειδωμένη αλλά μετά φώναξε ότι την άνοιξε. Αυτή μπήκε πρώτη στο δωμάτιο και εγώ άνοιξα στους αστυνομικούς. Δεν ξεκρέμασα εγώ το παιδί όπως είπαν κάποιοι», περιέγραψε ο κλειδαράς που κλήθηκε στο σημείο.


Πηγή