«Ο πατέρας μου τώρα βρίσκεται στην αιώνια κόλαση, επειδή πρόδωσε την πατρίδα του. Λένε πως όσοι διαπράττουν προδοσία κατά των συνανθρώπων τους, θα βρεθούν στα τάρταρα, για πάντα».

Στο 14λεπτο παραλήρημά του, στο YouΤube, ο Τζάστιν Μόουν αποκαλύπτει το στυγερό έγκλημα που μόλις έχει διαπράξει στο πατρικό του, στην Πενσιλβάνια.

Έχει αποκεφαλίσει τον ίδιο του τον πατέρα και μπροστά στην κάμερα, κρατάει το κεφάλι του 68χρονου! Ο 32χρονος δολοφόνος κατηγορούσε τον πατέρα του, συνταξιούχο Ομοσπονδιακό υπάλληλο, πως αυτός και όσοι εργάζονται στην κυβέρνηση του Τζο Μπάιντεν, έχουν καταστρέψει την χώρα, αφήνοντάς την απροστάτευτη.

«Μία ‘’πέμπτη φάλαγγα’’ από παράνομους μετανάστες διεισδύει στα σύνορά μας. Εάν το καθεστώς προδοτών του Μπάιντεν καταφέρει να στείλει Αμερικανούς στρατιώτες στο εξωτερικό, για να πολεμήσουν για την Ουκρανία και να πεθάνουν στον ρωσικό χειμώνα, όπως κάθε στρατός που πολέμησε την Ρωσία τον χειμώνα, τότε η Αμερική θα είναι ακάλυπτη, όταν η «πέμπτη φάλαγγα» των παράνομων μεταναστών χτυπήσει μέσα στο αμερικανικό έδαφος».

Αμερικανικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν πως ο 32χρονος πατροκτόνος είναι υποστηρικτής θεωριών συνωμοσίας, ακροδεξιών πεποιθήσεων και αυτοπροσδιορίζεται, στο διαδίκτυο, σαν «Δεύτερος Μεσσίας» και «επί της Γης Βασιλιάς»!

«Όλοι οι Ομοσπονδιακοί υπάλληλοι πρέπει να εκτελούνται επί τόπου. Όλοι οι Ομοσπονδιακοί πράκτορες, οι Αμερικανοί αστυνομικοί, οι Ομοσπονδιακοί δικαστές και οι συνοριοφύλακες πρέπει να θανατωθούν ή να αιχμαλωτιστούν, να υποστούν βασανιστήρια για να δώσουν πληροφορίες και να εκτελεστούν δημοσίως, για εσχάτη προδοσία».

Το μίσος του για τους ομοσπονδιακούς αξιωματούχους, τον έκανε να λέει, πως προσφέρει αμοιβή ενός εκατομμυρίου δολαρίων σε όποιον σκοτώσει τον διευθυντή του FBI, Κρίστοφερ Ρέι.

«Είναι άλλο ένα παράδειγμα της εξαιρετικά ακραίας πολιτικής ρητορικής που ακούμε, κάποιες φορές από εκλεγμένους αξιωματούχους και ηγέτες».

Η μητέρα του πατροκτόνου ήταν εκείνη που ανακάλυψε τη σορό του συζύγου της και ειδοποίησε την αστυνομία.

Ο Τζάστιν Μόουν συνελήφθη 150 χιλιόμετρα από το σπίτι του, σε κέντρο εκπαίδευσης της Εθνοφρουράς.

Την ώρα της δολοφονίας, η μητέρα και τα τρία αδέλφια του δεν βρίσκονταν στο σπίτι.


Πηγή